HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Temmuz 2023 Pazartesi Saat: 13:59

“EKİPLERİMİZ TAM KADRO SAHADA”

Aşırı sağanak yağıştan dolayı meydana gelen su taşkını sebebi ile Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve ekipler sahada. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar İlçe de sağanak yağış sonrası su baskınları meydana gelen B
“EKİPLERİMİZ TAM KADRO SAHADA”

Aşırı sağanak yağıştan dolayı meydana gelen su taşkını sebebi ile Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve ekipler sahada.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar İlçe de sağanak yağış sonrası su baskınları meydana gelen Bülbül Deresi, Hasanoğlu Deresi ve ilçe genelinde incelemelerde bulundu.

“VATANDAŞLARIMZA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM”

İlçede su baskınından dolayı zarar gören ev ve işyeri sakinlerine geçmiş olsun temennisinde bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Değerli hemşehrilerim 3 gündür bölgemizi yoğun bir şekilde etkisi altına alan sağanak yağıştan kaynaklı birçok olumsuzluğu mahallelerimizde, bölgemizde ve şehir merkezimizde yaşıyoruz. Sizlerden gelen ihbarlar üzerine hızlı bir şekilde müdahale ederek, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Tabi 3 günlük yağış ortalaması 100 mm’nin üzerinde. Doğal olarak olumsuzluklara sebebiyet vermemesi açısından özellikle dere yataklarımızda ekiplerimiz alarm modundalar. Bugün akşam saatlerine kadar devam edecek olan yağışta bölgemizi terk ettikten sonra sahada bulunan olumsuzlukları hızlı bir şekilde silmeye gayret edeceğiz. Öncelikle tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun diyorum. Altınordu merkezde derenin taşmasından kaynaklı birçok iş yeri ve evler sular altında kalmıştı. Aynı durumun Fatsa’mızda gerçekleşmemesi için dere yataklarımıza iş makinalarımızla, ekiplerimizle öncelikli bir şekilde önlemlerimizi aldık. İnşallah bölgemizde olumsuz bir durum yaşanmadan bugün akşam saatlerine kadar alarm modunda devam edeceğiz. Ben tüm hemşehrilerimize özellikle dere yataklarından uzak durmalarını evlerinden çıkmamalarını ve trafiği meşgul etmemeleri konusunda bugün için tekrar uyarıda bulunmak istiyorum. Herkese geçmiş olsun diyorum.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “EKİPLERİMİZ, TAM, KADRO, SAHADA”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız