HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Temmuz 2023 Çarşamba Saat: 14:49

“TAHRİBATIN İZLERİNİ SİLECEĞİZ”

Son yılların en büyük sel felaketini yaşayan Gülyalı’da yaralar sarılıyor. Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, bir yandan saha çalışmalarını koordine ederken diğer yandan mahalle mahalle incelemelerde bulunarak selden etkilenen vatan
“TAHRİBATIN İZLERİNİ SİLECEĞİZ”

Son yılların en büyük sel felaketini yaşayan Gülyalı’da yaralar sarılıyor. Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, bir yandan saha çalışmalarını koordine ederken diğer yandan mahalle mahalle incelemelerde bulunarak selden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletiyor. 

 

ÇALIŞMALAR İKİ KOLDAN SÜRDÜRÜLÜYOR

 

Sel sonrası çalışmaların iki koldan yürütüldüğünü ifade eden Başkan Tepe, “Bir yandan kırsal mahallelerimizde meydana gelen heyelanları kaldırarak ulaşımı sağlarken diğer yandan dere taşkınlarının yaşandığı noktalarda suların çekilmesiyle oluşan birikintileri kaldırıyoruz. Ayrıca selin yaşandığı ilk andan itibaren devletimizin ilgili kurumlarıyla sürekli koordine içinde hareket ettik. Sorumluluk alanlarında tespit ettiğimiz sorunları kurumlarımıza bildiriyoruz. Dere yataklarıyla ilgili sorunları DSİ yetkileriyle yerinde değerlendirdik. Çok kısa sürede ilçemiz genelinde selin meydana getirdiği tahribatın izlerini sileceğiz. Rabbim bizleri bir daha böyle bir felaketi yaşamak durumunda bırakmasın” dedi. 

 

BELEDİYELERDEN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ 

 

Özellikle kırsal alanlarda çok sayıda heyelanın meydana geldiğini belirten Başkan Tepe, “Mevcut araç ve ekipman filomuzla sorunlu alanlara müdahalemiz gecikecekti. Bunun için ilk andan itibaren iş makinası kiralama yoluna gittik. Ayrıca bu süreçte belediyelerimizden de destekler gelmeye başladı. Merzifon Belediyemiz ve İstanbul Büyükşehir Belediyemiz birer adet kamyon ve kazıcı yükleyici iş makinası gönderdiler. Bu desteklerle ilçemizin dört bir yanında tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmak için daha kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz. Anlamlı destekleriyle Gülyalı halkının imdadına koşan Merzifon Belediye Başkanımız Alp Kargı’ya, İBB Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’na ve Ordu Milletvekilimiz Sn. Seyit Torun’a ilçemiz ve halkımız adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız