HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Mart 2017 Salı Saat: 10:33

"ŞEHRİN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYORUZ"

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Müteahhitler Birliği Derneği(OMDER) yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi.
"ŞEHRİN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYORUZ"

 

            Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Müteahhitler Birliği Derneği(OMDER) yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi.

             Altınordu'da bir restoranda gerçekleşen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, OSKİ Altınordu Şube Müdürü Sezai Ataklı, Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Şube Müdürü Umut Alan, Altınordu Belediyesi birim müdürleri, OMDER Başkanı Kadem Bacaksız, Yönetimi ve üyeleri katıldı.

 

 

            Başkan Tekintaş, toplantı öncesinde yaptığı konuşmada, şehrin geleceğini birlikte inşa ettiklerini belirtirken, "Şehri birlikte yönettiğimiz, birlikte geliştirdiğimiz, birlikte geleceği inşa ettiğimiz yol kat ettiğimiz sizlerle bugün genel bir değerlendirme yapmak istedik. Gerek ekonomik gelişim sağlamak gerekse şehrin fiziki yapısını modern şehirlerin beklentilerine cevap verecek hale getirmek için neler yapacağımızı konuşacağız. Bu sizinle bir araya geldiğimiz dördüncü toplantı. Bu zamana kadar birlikte yaptığımız çalışmalar şehirde yankı buldu. Bundan sonraki süreçte aynı uygulamaların Altınordu Belediyesi olarak idari yapılanma açısından biz, gerekse yatırımcı kardeşlerimiz olarak sizlerle el birliği içerisinde neler yapacağımızı değerlendirip görmüş olacağız. Bu vesileyle ben başta Dernek Başkanı Kadem Bacaksız olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

OMDER BAKANI BACAKSIZ: " BU ŞEHRİ BİRLİKTE YÖNETİYORUZ"

 

               Dernek Başkanı Kadem Bacaksız ise, " Altınordu Belediyemize böyle bir toplantı düzenlediği için teşekkür ediyorum. Yeni plan notlarının değerlendirilmesi, imarda gerçekleştirilen değişiklikler ile ilgili istişare etmek için buradayız. Bu şehri birlikte yönetiyoruz. Birlikte yönetmek istiyoruz. Ben kendilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : "ŞEHRİN, GELECEĞİNİ, İNŞA, EDİYORUZ"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız