HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Nisan 2024 Perşembe Saat: 10:33

KURUMLARA BAYRAM ZİYARETİ

Ordu Valisi Muammer Erol, Ramazan Bayramı nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Ordu Devlet Hastanesi ve 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret ederek, personellerin bayramını kutladı.   Beraberinde Ordu Büyükşehir Bele
KURUMLARA BAYRAM ZİYARETİ

Ordu Valisi Muammer Erol, Ramazan Bayramı nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Ordu Devlet Hastanesi ve 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret ederek, personellerin bayramını kutladı.

 

Beraberinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte İlk olarak İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Muammer Erol, burada İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılandı. Emniyet mensuplarıyla tek tek bayramlaşan Vali Muammer Erol, burada emniyet mensuplarıyla bir süre sohbette bulundu.

 

İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından İl Jandarma Komutanlığına geçen Vali Erol, burada da İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Numan Öksüz ve komutanlar tarafından karşılandı.

 

İl Jandarma Komutanlığında görev yapan rütbelilerin ve askerlerin bayramını kutlayan Vali Erol, çalışmalarında başarılar diledi. 

 

Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında Ordu Devlet Hastanesini de ziyaret eden Vali Muammer Erol, burada Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Eser Uyanık ile çalışanların ve hastaların bayramını kutladı.

 

Acil servis bölümünde yatan hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Erol, çalışanlara ise kolaylıklar diledi.

 

112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

 

Ramazan Bayramında yoğun mesai verilen yerlerden birisi olan 112 Acil Çağrı Merkezi’ni de ziyaret eden Vali Erol, 112 Acil Çağrı Merkezi’nde görev yapan personellerin bayramını kutladı.

 

112 Acil Çağrı Merkezi’nde görev yapan personellerin halini ve hatırını da soran Vali Erol “Bugün, Ramazan Bayramının birinci günü. Bu vesileyle bazı ziyaretlerde bulunduk. Bayramda görevi başında olan bütün arkadaşlarımızın emekleri ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Sağlıkla nice bayramlara erişmeyi diliyorum” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : KURUMLARA, BAYRAM, ZİYARETİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız