HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 13:28

ZENGİN’DEN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI

Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, Şehitler Haftası nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Zengin, yayınladığı mesajda; “Ölürsem şehidim, kalırsam gazi anlayışıyla, vatanı ve dini uğruna bir an bile tereddüde d
ZENGİN’DEN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI

Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, Şehitler Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Başkan Zengin, yayınladığı mesajda; “Ölürsem şehidim, kalırsam gazi anlayışıyla, vatanı ve dini uğruna bir an bile tereddüde düşmeden gazâ eden kahraman ecdadımız, yüzyıllarca İslam’ın sancaktarlığını yapmıştır” dedi.

Başkan Zengin, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Yaşadığı bütün olumsuzluklara ve imkânsızlıklara rağmen, son nefesine kadar bu cennet vatan uğruna göğsünü siper eden, Yahya Kemal’in ifadesiyle İslam’ın son ordusunun mensupları olan dedelerimiz ve son yıllarda terör sebebiyle kaybettiğimiz evlatlarımız, Allah’a can verip karşılığında cenneti alarak, Peygamber Efendimizin “Eğer en yüksek makam olan Peygamberlik makamında olmasaydım, şehitlik makamının kazandırdığı bu büyük ayrıcalığı defalarca yaşamak isterdim.” diyerek yücelttiği ve teşvik ettiği, dünyada ulaşılabilecek en yüksek rütbeye de erişmiş oldular.

Böyle müstesna bir iman ile; yardan, anadan ve serden geçerek sayısız destan yazmış olan bu Aziz Milletin evlatları olan bizler de, “Canı, cananı, bütün varımı alsın da Hüda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda” beytinde vücut bulan şuurla değerlerimize sahip çıkıp, bu cennet vatan için çok çalışarak şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatalım.

Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” Haber: Semra GENÇOSMANOĞLU

 

Anahtar Kelimeler : ZENGİN’DEN, ŞEHİTLER, HAFTASI, MESAJI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız