HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Nisan 2024 Perşembe Saat: 09:45

GAZİ VURUŞU

  SÖZ GÖTÜRMEZ YOL NEREYE BİLMİYORUZ Güçlülerin borusunun öttüğü ülke işte! Tartışmalar dahi küskünlükle bitiyor ve insan, insana yabancı. Saygılı değiliz, sevmesini dahi bilmiyoruz ve sabırlı hiç değiliz. Çok peşin hükü
GAZİ VURUŞU

 

SÖZ GÖTÜRMEZ

YOL NEREYE BİLMİYORUZ

Güçlülerin borusunun öttüğü ülke işte! Tartışmalar dahi küskünlükle bitiyor ve insan, insana yabancı. Saygılı değiliz, sevmesini dahi bilmiyoruz ve sabırlı hiç değiliz. Çok peşin hükümlüyüz.  Sormuyor, sorguluyoruz.

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

 “Bu dönemde çalışmalarımızı iki ana gruba ayırdık. Bunlardan bir tanesi yaşam kalitesi açısından şehircilik. Yani yol, su gibi belediyecilik faaliyetleri. İkincisi de şehir ekonomisi. Üreten bir Ordu olsun  istiyoruz. Denizi, tarımı, çevreyi yeterince kullanmamız lazım. Burası yaşanılabilir ilk 10 şehir arasına girebilir. Bunun dışında afete dirençli kentler kapsamında Ordu’yu afete dirençli kent yapacağız.Heyelanımız, selimiz oluyor. Yine deprem konusunda sahillerden başlayarak bütün binalarımızı taramaya başladık. Bunları ele almamız lazım. İmkanlarımız ve güçlü bağlantılarımız var. Sizlerin de katkılarıyla yaşanılabilir bir kent yapacağız. Yine liman kenti olarak da Rusya-Ukrayna savaşından sonra burası bir lojistik merkezi olsun istiyorum. Bunun için sadece klasik belediyecilik faaliyetleri ilgili değil bunu zaten yapacağız, Ordu’nun kalkınması açısından lojistik bir merkez olmasını sağlayacağız. Hem Karadeniz-Akdeniz yolu hem Akkuş-Niksar yolu çalışmaları ile imkanları birlikte gerçekleştireceğiz. Ordu’yu ülke ekonomisini yürütür gibi sizlerle demokratik kurallara göre yöneteceğiz. Fazla konuşmayacağız az laf çok iş yapacağız. Herkes bizim nazarımızda huzur içinde çalışsın. Hiçbir ayrımız gayrımız yok.”(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Borçlu yaşayan o kadar çok ki.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

Ayşe-Bülent ÖKSÜZ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

BİL-KAR BİLİŞİM

Sahipliğini hoş sohbet isim Recep Çiçek’in yaptığı Bil-Kar Bilişim güvenlik sistemleri, yazılım ve teknik servis hizmetleri müşterilerinin himende olmaya devam ediyor.

                “Teknoloji sanattır” sloganıyla Yeni Mahalle 301 sokak NO: 21-C Ada iş merkezinde hizmet veren Bil-Kar Bilişime 222 1 222 ve 0530 526 76 77 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken ve hoş sohbetinde adresi olan  Bil-Kar Bilişim sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

MAĞDEN ÇAYEVİ

Mağden Çayevi yılların tecrübesi hoş sohbet isim Tarık Mağden’in önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Nefis çayın adresi Mağden Çayevi,  Bucak Mahallesi Bekir Sıtkı Pamuk caddesi NO: 11-B adresinde hizmet veriyor.

                Mağden çayevine hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

KARAKAYALAR HALI

Sahipliğini yılların tecrübesi Mehmet Karakaya’nın yaptığı Karakayalar halı, hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 10 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Karayalar halıya, 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Karayalar halıya hayırlı kazançlar diliyoruz.

GÜVEN POŞET VE KAĞITÇILIK

Plastik bardak, çöp torbaları, kağıt, poşet, peçete, tuvalet kağıdı, rabant, ip, streç film, baskılı kağıt toptan ve perakende satış adresi Güven Poşet ve kağıtçılık hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini  çeyrek asırlık tecrübesi Ali Gürel Güven’in yaptığı Güven Poşet, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 17 adresinde hizmet veriyor.

                214 24 47 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Güven Poşet ve Kağıtçılığa, bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Herkesten kendin gibi olmasını beklersen hep yalnız kalırsın. Bilinse de yeter.

 

 

OLDUM OLASI

Sonu olan hayat işte! Ölene kadar hep vakit geçsin diye beklenir.

 

 

HARBİDEN

Sonu olan hayat bu! Nasıl bakarsan öyle görürsün, nasıl düşünürsen de öyle yaşarsın. Nasıl yaşarsan da öyle ölürsün.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen 25 metreküp ücretsiz doğalgaz uygulamasının, 1 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla sona ereceğini,

***********************

x-Yapılan araştırmalara göre Türkiye’nin  dünyanın en sinirli 6. ülkesi olduğunu,

***********************

x-Türkiye'de ikamet izni ile bulunan yabancı sayısının, 31 Aralık 2023 itibarıyla 247 bin 62 yabancının ayrılmasıyla 1 milyon 107 bine gerilediğini,

***********************

x-Türkiye’nin  son 6 yıldır topraklarına en çok mülteciyi alan ülke olduğunu,

***********************

x-Türkiye dünyada en çok göç veren 20 ülkenin arasında yer aldığını,

***********************

x-Türklerin yaşamadığı sadece üç ülke var ve bunlarında  Butan, Tonga ve Tuvalu olduklarını,

***********************

x-Ordu 1.Amatör Lig Play-Off final maçının 28 Nisan 2024 Pazar günü yeni ondu Stadı’nda saat 14:00’de oynanacağını,

***********************

x-Ordu Arı Yetiştiriciler Birliği Yönetim Kurulu Başkan’ı Akın Çiçek’in, “Türkiye’de 82 bin arıcı var. Bu arıcıların yanında ortalama 2-3 kişi çalışıyor. Yani binlerce kişi sahte ballar yüzünden mağduriyet yaşıyor ve emeklerini maliyetinin altında satmak zorunda kalıyor” dediğini,

***********************

X-CHP Ordu  Milletvekili Seyit Torun’un kokarca belasına karşı yaptığı açıklamada; “Sayın Tarım ve Orman Bakanına sesleniyoruz: Ordu’da yaşanan kokarca istilası çocuk oyuncağı değil! Fındık üreticilerimizin tek başlarına baş edebilecekleri bir sorun kesinlikle değil. Enflasyonun altında ezilmiş olan üreticilerimize “şu şu ilaçları alın ve uygulayın” demek üzerinizdeki sorumluluğa yakışıyor mu? Kokarca mücadelesi için seferberlik ilan etmeniz gerekirken “herkes başının çaresine baksın” diyerek çekilmek Bakanlığınızın görevleri ile örtüşüyor mu? Fındık stratejik üründür, hemşerilerimin en önemli geçim kaynağıdır. Eğer etkili bir plan ve program çerçevesinde, doğrudan Bakanlığınızın bütün gücüyle bir mücadele başlatmazsanız kokarca böcekleri fındığı, Ordu’yu ve Orduluyu bitirecektir.” ifadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız