HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Mart 2017 Pazar Saat: 13:53

KOSGEB'LE 30 BİN YENİ İŞLETME AÇTIK

Türkiye Esnaf Buluşmasına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye, Allahın izniyle, tüm meselelerin üzerinden gelecek dirayete, imkana sahiptir İş dünyamız, lütfen dedikodulara, güncel tartışmalara aldırmasın, devletin ver
KOSGEB'LE 30 BİN YENİ İŞLETME AÇTIK

Türkiye Esnaf Buluşması'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye, Allah'ın izniyle, tüm meselelerin üzerinden gelecek dirayete, imkana sahiptir İş dünyamız, lütfen dedikodulara, güncel tartışmalara aldırmasın, devletin verdiği teşvikleri alın, işiniz yoksa işinizi kurun, varsa geliştirin, büyütün" dedi.

“KOSGEB aracılığı ile 700 milyon lira destek verildi.  Yarısı kadın olmak üzere, 30 binden fazla yeni girişimci iş yeri sahibi oldu.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KOSGEB aracılığı ile işletmesini kuran yeni girişimcilere  700 milyon lira destek veriliğini, bu desteği alan 30 bin girişimcinin yarısının kadın girişimci olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KOSGEB’den destek alarak işletmesini açan girişimci örneklerini anlatırken, “ Öyle girişimici örnekleri var ki, insanın gözleri yaşarıyor. Mesela, Tekirdağlı kadın girişimci olan, Göknur Damat kardeşimiz, kanser illetine maruz kalınca köşesine çekilmek yerine iş hayatına atıldı. Aldığı KOSGEB desteği ile kendi işinin patronu oluyor ve o motivasyonla kanseri yeniyor. Adıyamanlı Naile Şahin kardeşimiz, 52 yaşında kendi gıda markasının sahibi oldu. Ostimde Özgür Çimen kardeşimiz, helikopter camı üretmeye başladı. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde Arif Kalender kardeşimiz, güvenlik güçlerimizin teröristlere karşı daha etkili mücadelesine yardımcı olabilmek için köşe silahı geliştirdi. İşte bu şekilde 30 bin ayrı hikaye var. Bunlar bizi güçlü kılan ve geleceğe taşıyacak olan hikayelerdir.” Dedi

“Siz yürüdükçe, devletiniz sizin önünüzü açmaya devam edecektir.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Bağcılar Spor Kompleksi'nde düzenlenen Türkiye Esnaf Buluşması'na katıldı. Son dönemde esnaflar için yapılan ekonomik düzenlemelere değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Millet olarak bizi bugüne ulaştıran yüksek ahlaktır. Bizde esnaf Ahi'dir, yani kardeştir, eli açıktır. Esnaf ve sanatkarların ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Esnaf ve sanatkarların haksız rekabete karşı korunması gerektiğine inanıyoruz, çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Türkiye, Allah'ın izniyle, tüm meselelerin üzerinden gelecek dirayete, imkana sahiptir. İş dünyamız, lütfen dedikodulara, güncel tartışmalara aldırmasın, devletin verdiği teşvikleri alın, işiniz yoksa işinizi kurun, varsa geliştirin, büyütün. Göreceksiniz ki siz yürüdükçe devletiniz de sizin önünüzü açmaya devam edecektir.” dedi. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : KOSGEB'LE, 30, BİN, YENİ, İŞLETME, AÇTIK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız