HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Almanca Özel Ders Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Temmuz 2025 Pazartesi Saat: 14:03

“SİZLER İÇİN NE YAPSAK AZ”

Gölköy Uluvahta yaylasında binlerce vatandaşın akın ettiği festivale katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, halk tarafından büyük ilgi gördü. Davul zurna ile karşılanan Başkan Güler’e festival alanına ka
“SİZLER İÇİN NE YAPSAK AZ”

Gölköy Uluvahta yaylasında binlerce vatandaşın akın ettiği festivale katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, halk tarafından büyük ilgi gördü. Davul zurna ile karşılanan Başkan Güler’e festival alanına kadar uzanan kısımda vatandaşlar, sevgi gösterilerinde bulundu.

Soğuk ve sisli havaya aldırış etmeyen binlerce vatandaş, Uluvahta Yaylasına akın etti. Birbirinden coşkulu ve heyecanlı görüntülere sahne olan Uluvahta Yayla Şenliği vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Ordu başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir noktasından gelerek şenliğe katılan vatandaşlar şenlikte doyasıya eğlendi. Uluvahta Yayla Şenliğine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

BAŞKAN GÜLER: “SİZE OLAN SEVGİMİZ, SEVDAYA DÖNÜŞTÜ”

Festivalde binlerce kişiye konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Biz Ordu’ya sevgiyi büyütmeye geldik. Bizim size olan sevgimiz artık sevdaya dönüştü” dedi.

Uluvahta’nın doğal güzelliklerine değinen ve festivallerin hem kültürel hem ekonomik hem de turizme katkı verdiğini aktaran Başkan Güler, şunları kaydetti:

“Öncelikle hepinizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum. Burası Uluvahta Yaylası. Burada sizler için ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Buraya gelirken geçtiğimiz ilçelerde de incelemeler yaptık. Her ilçe için ne yapılması gerekiyorsa yapıyoruz. İnanın Ordu’nun her ilçesinin ayrı bir güzelliği var. Biz sizler için Uluvahta yaylasını güzelleştiriyoruz. Hem sizin için hem de buradaki esnaflar için daha fazla turizm yatırımı yapıyoruz. Biz geldiğimizde söylemiştik. Biz sevgiyi büyütmeye geldik. Ama geldiğimiz noktada bizim sevgimiz bir sevdaya dönüştü. Sizler için ne yapsak azdır. Tüm hemşerilerimizi bu güzellikleri görmeye davet ediyorum. Sizleri seviyoruz.”

FİKRİ ULUDAĞ’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ, festivalin coşku içerisinde geçtiğini ve yoğunluğun çok olduğunu belirtti. Başkan Uludağ ayrıca Uluvahta yaylasına yaptığı yatırımlar ve desteklerden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.

Başkan Güler, şenlikte tüm yayla esnafını tek tek ziyaret etti. Vatandaşlar Başkan Güler ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Anahtar Kelimeler : “SİZLER, İÇİN, NE, YAPSAK, AZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız