Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:45 OTSO’DA “ORDU ALIŞVERİŞ FESTİVALİ TOPLANTISI YAPILDI
- 15:37 ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN KANDİL SİMİDİ İKRAMI
- 14:12 ZENGİN: YENİ BİR DÜZENLEME ŞART OLMUŞTUR!
- 14:07 AĞUSTOS 2025’TE EN ÇOK KONUŞULAN OYUNCULAR!
- 13:47 AKKUŞ, DOĞALGAZA KAVUŞTU
- 13:44 “ORDUSPOR’DA BİRLEŞME OLMALI”
- 13:33 TÜRKİYE, ORMAN ÜRÜNLERİ’NDE LİDERLİĞİNE OYNUYOR
- 12:48 ÜNYE PELİTLİYATAK’TA MUTLU SON!
- 12:11 “OKULA DÖNÜŞ SÜRECİNDE BU HATALARI YAPMAYIN!”
- 12:09 AKRAN ZORBALIĞINA KARŞI 7 ETKİLİ ÖNLEM!
- 12:03 “CHP, MİLLİ MÜCADELE İLE DOĞDU”
- 11:41 3.LİG HEYECANI BAŞLIYOR
- 11:39 ORDU 67 VE FATSA BELEDİYE TURLADI
- 11:37 ERTELENEN MAÇLARIN TARİHLERİ AÇIKLANDI
- 11:36 TRANSFER ÇILGINLIĞI REKOR GETİRDİ
AKKUŞ, DOĞALGAZA KAVUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişim ve çalışmaları sonucu yatırım programına aldırdığı Akkuş ilçesi kış dönemi öncesi doğalgaza kavuştu. Bir süre önce başlatılan çalışmalar ekipler tarafından tamamlandı.
31 Mart Yerel seçimlerde söz verdiği doğalgaz yatırımlarını ilçe ilçe yerine getirilmesi noktasında yoğun mesai harcayan Başkan Hilmi Güler, Ordu’nun en uzak ilçelerinden biri olan Akkuş’a da doğalgazın getirilmesini sağladı. Yapılan alt ve üstyapı çalışmaları sonrasında yarın Akkuş ilçesinde abonelere doğalgaz verilmeye başlanacak.
DOĞLAGAZ KONFORUNU YAŞAYAN İLÇE SAYISI 12 OLDU
Göreve geldiği günden bu yana ilçelerde vatandaşların konforunu daha da yukarılara çıkartmak için çalışma yapan Başkan Hilmi Güler, aradan geçen süre içerisinde 12 ilçenin doğalgaz konforuna kavuşmasını sağladı. Yıllardır hayal bile edilemeyen doğalgaz çalışmaları sahil bandını aşarak yüksek rakımlı ilçelere geçti. Yatırım programına alınan ilçelerde tek tek doğalgaz çalışması başlarken Ordu’da doğalgazın ulaştığı ilçe sayısı ise 12 oldu. Doğalgaz konforunu yaşayan ilçeler ise Altınordu, Ünye, Fatsa, Gülyalı, Kabadüz, Gölköy, Gürgentepe, Perşembe, Kumru, Korgan, Aybastı ve son olarak Akkuş oldu.
ABONE BAĞLATILARI YAPILANLAR DOĞALGAZ KULLANMAYA BAŞLAYACAK
Akkuş ilçesinde doğalgaz altyapısı tamamlanan abonelere yarın yapılacak açılış sonrası doğalgaz verilmeye başlanacak. İlk etapta Akkuş ilçesinin merkezi yerlerine verilecek olan doğalgaz akışının yapılacak bağlantılar ve abonelikler ile ilerleyen günlerde tüm ilçe geneline verilmesi hedefleniyor.