HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Nisan 2017 Cumartesi Saat: 10:22

“PERŞEMBE’Yİ GEREKTİĞİ GİBİ TANITACAĞIZ”

Perşembe Muhtarlar Derneği Başkanı Namık Canik ve yönetim kurulu üyeleri, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.
“PERŞEMBE’Yİ GEREKTİĞİ GİBİ TANITACAĞIZ”

Perşembe Muhtarlar Derneği Başkanı Namık Canik ve yönetim kurulu üyeleri, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.

Perşembe Kaymakamı Ahmet Arık’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Perşembe’de görev yapan muhtarların sorunları ve talepleri ile ilgili Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bilgi veren Perşembe Muhtarlar Derneği Başkanı Namık Canik, “Türkiye’nin az sayıdaki sakin şehirlerinden birisi olan Perşembe ilçemiz, yeteri kadar tanıtılamıyor. Karadeniz sahilinin doğal güzellikleri bozulmayan tek kıyı şeridine ve diğer turizm potansiyeline sahip olmasına rağmen, yeterince tanınmamakta ve bilinmemektedir. Sayın Valimizin başlattığı çok güzel tanıtım faaliyetleri var. Bizler de bunu görüyoruz, takip ediyoruz. Perşembe’nin de bu tanıtımlarda hak ettiği ölçüde yer almasını arzu ediyoruz. Bu maksatla Sayın Valimizi ziyaret ettik. Bizleri kabul ettiği için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Perşembe’nin dillere destan bir güzelliğe sahip bir belde olduğunu vurgulayan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Perşembe Muhtarlar Derneği yönetimi bizleri ziyarete geldiler. Maksatları Perşembe’nin turizmde hak ettiği yerde olmadığı, güzellikleriyle dillere destan yerler olmasına rağmen pek bilinmediği, Valiliğin tanıtım ve turizm faaliyetlerinde de Perşembe’nin de yeterli oranda yer alması ve bu güzellikleri de bizzat kendileri de gösterme noktasında duyarlı olunmasını bize söylediler. Biz de memnuniyetle kabul ettik. İnşallah bundan sonra ilimizi ziyaret edecek gazeteciler veya davet üzerine gelecek tanıtım ekipleri, bizim kendi ekiplerimizi, muhtarlarımızla beraber gösterecekleri bu güzellikleri çekip, turizme kazandırmayı hedefliyoruz. Bazı muhtarlarımız, ‘bizde 300 senedir faal olarak çalışan su değirmenleri var,  500 yaşında, 1000 yaşında ağaçlar var, birbirinden güzel şelaleler, şifalı su kaynakları var buraları göstermek istiyoruz’ diyorlar. Zaten Perşembe adı üzerinde çok güzel bir beldemiz. Citta Slow’da yani sakin şehir de seçilmiş. Yaşanabilir bir şehir. İnşallah biz de Perşembe’yi gerektiği gibi tanıtacağız” diye konuştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız