HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Nisan 2017 Çarşamba Saat: 09:50

SATRANCIN ŞAMPİYONLARI ORDU’DA

Ordu Büyükşehir Belediyesi 3. Uluslararası Ödüllü Satranç Turnuvası öncesinde, 30 yabancı satranç şampiyonu, turnuvanın Başhakemi Bilge İbrahim Özer ve Türkiye Satranç Federasyonu Karadeniz Bölge Temsilcisi Zeki Demircan,Büyükşehir
SATRANCIN ŞAMPİYONLARI ORDU’DA

Ordu Büyükşehir Belediyesi 3. Uluslararası Ödüllü Satranç Turnuvası öncesinde, 30 yabancı satranç şampiyonu, turnuvanın Başhakemi Bilge İbrahim Özer ve Türkiye Satranç Federasyonu Karadeniz Bölge Temsilcisi Zeki Demircan,Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek’i makamında ziyaret etti.

Sporcuları ağırlayan Genel Sekreter Bülent Civelek, satranç spor dalının insanların kişisel ve sosyal gelişimine, yaşam boyu karşılaşacakları her olayakarşı doğru hamlelerde bulunabilme yeteneklerinin gelişmesine büyük katkı sağladığına dikkat çekerek, Büyükşehir Belediyesinin ilerleyen yıllarda da satranca olan desteğini artırarak sürdüreceğini ifade etti.

SATRANÇ SPOR DALINA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

4-9 Nisan 2017 tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenecek turnuvada karşılaşacak sporcuları Ordu ilinde ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını belirten Genel Sekreter Civelek, “İlimizde spora yönelik birçok faaliyete destek veren bir Büyükşehir Belediyesi olarak, satranç turnuvamızın bu yıl 3.sünü düzenliyoruz.İnsanımızın kişisel ve sosyal gelişimine büyük katkı sağlayan satranç spor dalına ilerleyen yıllarda da yoğun desteğimizi sürdüreceğiz ” dedi.

Gösteri maçıyla renklenen ziyaret, Genel Sekreter Bülent Civelek’in satranç sporcularına hediye takdim etmesiyle sona erdi. (Ordu Yeni Haber)

 

 

 

Anahtar Kelimeler : SATRANCIN, ŞAMPİYONLARI, ORDU’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız