HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Nisan 2017 Pazar Saat: 11:48

ÜNYE 3 YILDA HER NOKTADA MODERN YOLLARLA TANIŞTI

Ünye 31 Mart 2014 tarihinden bu yana yol hizmeti anlamında adeta dönüşüm yaşıyor. Ordu’nun Büyükşehir olması ile birlikte özellikle yol hizmeti anlamında hızlı yatırımlara kavuşan Ünye sıcak asfalt çalışmalarını yanında beton
ÜNYE 3 YILDA HER NOKTADA MODERN YOLLARLA TANIŞTI

Ünye 31 Mart 2014 tarihinden bu yana yol hizmeti anlamında adeta dönüşüm yaşıyor. Ordu’nun Büyükşehir olması ile birlikte özellikle yol hizmeti anlamında hızlı yatırımlara kavuşan Ünye sıcak asfalt çalışmalarını yanında beton yollarla da tanıştı.

Bölge iklimine en uygun çözüm olan ve en az 25-30 yıl bakım gerektirmeyen beton yol çalışmalarına ağırlık veren Ünye Belediyesi özellikle üst mahallelerde tercihini bu yönde kullanıyor.

Şu ana kadar 140 bin metrekareden fazla beton yol yapımı gerçekleştiren Ünye Belediyesinin çalışmaları vatandaşlar tarafından da takdirle karışlanıyor.

Beton yol çalışmasının tamamlanmak üzere olduğu mahallelerden biri olan Killik Mahallesinde incelemelerde bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yolun medeniyet olduğunun altını çizdi. Başkan Çamyar, “Türkiye’nin dünü ile bugününü karşılaştırdığımızda Cumhuriyet tarihi boyunca sadece 6 bin km bölünmüş yol yapılan bir Türkiye’den, 15 yıllık dönem içerisinde 22 bin kilometreye ulaşan bir bölünmüş yol yapıldığını görüyoruz. Adeta yolla bölünürken, kalpler birleşiyor. Müthiş hizmetler yapılan bir dönemdeyiz. Bizler de böyle bir Başbakan ve Cumhurbaşkanı ile çalışıyor olmaktan son derece mutluyuz. Yerelde Ünye’mizde 3 yıllık dönem içerisinde tüm ekibimizde beraber kalıcı çözümler üretme noktasında gayret sarf ediyoruz. Kalıcı çözüm dediğimiz ise beton yol çalışmaları. Çünkü beton yol uzun ömürlü ve en az 25-30 yıl bakım gerektirmiyor. Bu çerçevede beton yol yapımı ile ilgili ciddi çalışmalar gerçekleştirdik. Özellikle üst bölgelerde bulunan mahallelerimizi beton yollarla buluşturduk ve buluşturmaya da devam ediyoruz.

KİLLİK MAHALLESİNE 800 METRELİK BETON YOL UYGULAMASI YAPILDI

Killik mahallesinde ki beton yol çalışması hakkında bilgi veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Burada 800 metrelik bir beton yol çalışmamız var. Ben özveri ile çalışan ekibimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca yolun genişlemesi noktasında bizler 5 metrenin altına da ki genişliklere yol yapamıyoruz. Yol yapım noktasında arazilerini terk eden vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yol yapımı hakkında konuşan Killik Mahallesi Muhtarı, İsmail Akpınar ise “Başta Ünye Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

ÜNYE KAYMAKAMI GÜNEY, “ÜNYE BELEDİYESİ HIZLI HİZMET NOKTASINDA ÖRNEK BİR BELEDİYE”

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a, Killik Mahallesinde yapımı tamamlanan beton yol incelemesinde eşlik eden Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ise 15 gün önce kendisinin burayı ziyaretinde vatandaşların beton yol talebinde bulunduğunu ve aradan geçen kısa sürede burada beton yol çalışmasının tamamlanıyor olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Güney, “Ben Ünye Belediyemizin sadece bu mahallede değil, ilçenin tamamında son derece kararlı ve doğru çalışmalarını takip etmekten son derece mutluluk duyuyorum. Çalışmaların başarılı bir şekilde devam etmesini diliyorum. Milletimiz her şeyin en iyisine layık” dedi. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, 3, YILDA, HER, NOKTADA, MODERN, YOLLARLA, TANIŞTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız