HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Nisan 2017 Çarşamba Saat: 11:09

ÇAMLIK YAZA HAZIRLANIYOR

Fatsa İlçesi Dolunay Mahallesinde bulunan Çamlık mesire alanı Fatsa Belediyesi tarafından yenileniyor. Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan teknik ekip ile birlikte Çamlık mesire alanında yapılan tadilat çalışmalarını yerinde inceleyerek ist
ÇAMLIK YAZA HAZIRLANIYOR

Fatsa İlçesi Dolunay Mahallesinde bulunan Çamlık mesire alanı Fatsa Belediyesi tarafından yenileniyor. Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan teknik ekip ile birlikte Çamlık mesire alanında yapılan tadilat çalışmalarını yerinde inceleyerek istişarede bulundu. 

 Çamlık Mesire alanında Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ana yol 1.5 metre genişletilerek kenarına 210 metre uzunluğunda 1.5 metre yüksekliğinde derzli taş duvar yapıldı. Yine Çamlık mesire alanının iç kısmına 2 metre genişliğinde yaklaşık 400 metre uzunluğunda doğal Arnavut taşından yürüyüş yolu yapılıyor. Doğal Arnavut parke taşından yapılan yürüyüş yolu doğal görüntüyü de bozmuyor. Bu çalışmalar halkımızın Mayıs Yedisi olarak bildiği 20 Mayıs tarihine kadar tamamlanacak. 

 

 “ÇAMLIK DAHA GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK”


Alanda inceleme yaptıktan sonra bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Dolunay Mahallemiz Çamlık mesire alanında yenileme çalışmaları kapsamında ilk olarak deniz tarafında tahribat gören yerlerin düzenlenmesi için tahkimat çalışmaları yaptıklarını belirterek, “Çamlık mesire alanı Fatsa ilçemizde halkımızın piknik yaptığı ve gezip dolaştığı en gözde yerlerden bir tanesi. Biz göreve başladıktan sonra Çamlık mesire alanında önemli düzenlemeler yapmıştık ve Çamlık bambaşka bir görünüme kavuşmuştu. İlkbahar, yaz ve Sonbahar’da halkımız boş zamanını Çamlık’ da aileleri ile birlikte geçiriyor.  Çamlık yeni yaptığımız çalışmalarla daha güzel bir görünüme kavuşmuş olacak. Bu çalışmalar en geç Mayıs sonuna kadar tamamlanacak ” dedi. 

 

Anahtar Kelimeler : ÇAMLIK, YAZA, HAZIRLANIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız