HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Mayıs 2017 Çarşamba Saat: 10:05

KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 2017 yılı Mayıs ayı programını oluşturdu. Sunulacak kültürel etkinliklerin yer aldığı “Mayıs 2017 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının vatandaşlar
KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 2017 yılı Mayıs ayı programını oluşturdu. Sunulacak kültürel etkinliklerin yer aldığı “Mayıs 2017 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının vatandaşlara dağıtımı yapıldı.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunun “Ayyar Hamza”, “Kral Çıplak”, “Dağ Denize Kavuştu” ve “Ocak” adlı tiyatro oyunlarının Mayıs ayında da devam edeceğinin belirtildiği kitapçıkta “Ailede Öfke Kontrolü” konulu konferans, ORMEK Yıl Sonu Sergisi, III. Uluslararası Yunus Emre Sempozyumu, Yunus Emre İlahileri Konseri, Halil Tatlıgül Hoca’yı Anma Programı, Başımıza İcat Çıkar Proje Sergisi, Ellerde Gizli Sanatlar Festivali ve ilçelerde yapılacak iftar programlarının yanı sıra birçok etkinlik yer alıyor.

 

Başkan Enver Yılmaz, “Mayıs 2017 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının önsözünde şu görüşlere yer verdi:

 

Geride bıraktığımız üç yıllık süreçte göstermiş olduğumuz uyumlu ve koordineli çalışma temposuyla şehrimizin tamamında insanımızın yaşam kalitesini artıran, sağlığı ve güvenliğini temin eden reform niteliğinde yatırımlar hayata geçirerek göz doldurmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın kişisel, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunacak birçok faaliyete de öncülük ediyor, bu kapsamda ortaya koyduğumuz her bir projeyle kentimizin sosyal dinamizmini yılın dört mevsimi aralıksız sürdürüyoruz.

III. Uluslararası Yunus Emre Sempozyumu’nu düzenleyeceğimiz Mayıs ayı içerisinde konferanslarımız ve tiyatro oyunlarımız tüm hızıyla devam ederken, bölgemizin manevi mimarlarından Halil Tatlıgül Hocamızı, vefatının 27. yıl dönümünde yâd edeceğiz. ORMEK’te 2016-2017 eğitim yılı kapsamında öğrenim gören kursiyerlerimizin marifetiyle oluşturulan eserlerin sergileneceği yıl sonu sergimizin ardından, Büyükşehir Sanat Galerimiz, ORMEK şubelerimizden seçilecek birbirinden güzel eserlerden oluşan sergiye ev sahipliği yapacak. Yine “Başımıza İcat Çıkar” adlı yenilikçilik yarışmamızda yapılan değerlendirmeler sonucunda ön elemeyi geçen projelerin yer alacağı sergimizle de kentimiz insanının yaratıcı yönünü görme fırsatı yakalayacağız.

Bu vesileyle rahmeti ve bereketiyle idrak edeceğimiz Berat Kandili’nin tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz eder, bizleri sonsuz özveriyle hayata hazırlayan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü ve ülkemizin istikbaline yön verecek gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı içtenlikle kutlarım.

 

 

Anahtar Kelimeler : KÜLTÜR, SANAT, TAKVİMİ, HAZIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız