HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mayıs 2017 Cuma Saat: 10:40

GEZİNTİ TEKNESİ SEFERLERE BAŞLIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk kez geçen yaz sezonunda vatandaşların hizmetine sunulmak üzere kiralanan 150 kişilik gezinti teknesi, bu yıl da 20 Mayıs’ta Ordululara hizmet vermeye başlayacak. Başkan Enver Yılmaz, 24 metre uzunl
GEZİNTİ TEKNESİ SEFERLERE BAŞLIYOR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk kez geçen yaz sezonunda vatandaşların hizmetine sunulmak üzere kiralanan 150 kişilik gezinti teknesi, bu yıl da 20 Mayıs’ta Ordululara hizmet vermeye başlayacak. Başkan Enver Yılmaz, 24 metre uzunluğundaki gezinti teknesinin 5 ay boyunca halkın hizmetinde olacağını söyledi.

 

MAYIS 7.SİNDE SEFERLERE BAŞLIYOR

 

Teknenin Ordu’ya ilk kez geçen yıl getirildiğini ve bu yıl da halkın yoğun ilgisi nedeniyle hizmete sunulacağını ifade eden Başkan Enver Yılmaz, "ORBEL A.Ş. bünyesinde kiralanan gezinti teknesi, 20 Mayıs günü ilk seferini yapacak. Tekneyi, halk arasında Mayıs 7'si olarak bilinen ve baharın gelişinin kutlandığı bu tarihte, Altınordu rıhtımında vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya başlayacağız. Kıyısı olan bir il olmamıza rağmen denizin imkânlarından yeterince faydalanamadığımızı her fırsatta dile getiriyoruz. Amacımız da bu olumsuz durumu ortadan kaldırmak. Vatandaşlarımız yaz ayları ve devamında, sahip olduğumuz doğa harikası denizimizin tadını doyasıya çıkaracak. Halkımız hizmetin en iyisine layık" diye konuştu. 

 

MAYIS YEDİSİNDE ÖZEL TARİFE UYGULANACAK

Mayıs 7’sinde 10.00-19.00 saatleri arasında teknenin hizmet vereceğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Şehir turu ile Ordululara hizmet verecek olan gezinti teknemizde o güne özel bir tarife oluşturduk. Yaklaşık bir saat sürecek seferde kişi başı 5 TL ücret alınacak. Pazartesi günü hariç haftanın 6 günü hizmet verecek olan teknemizde 0-6 yaş grubu ücretsiz seyahat edebilecek” dedi.

İLK OLARAK GÜNDE ÜÇ TUR DÜZENLENECEK

20 Mayıs 2017 tarihinde hizmete sunulacak olan gezinti teknesi, ilk olarak üç güzergâhta vatandaşa hizmet verecek. Bu üç güzergâhın dışında cumartesi günleri saat 10.30’da kahvaltı turu ve pazar günleri ise saat 13.00’te hafta sonu turu yapılacak.

DETAYLI BİLGİ ORBEL A.Ş.DEN ALINABİLECEK

 

Hava ve deniz koşullarına göre düzenlenen, iptali ve kalkış saatlerinde değişiklik olabilecek turlar hakkında www.orbel.com.tr  internet sitesinden detaylı bilgi alınabilecek ve 0 (535) 016 88 35 no’lu telefon aranarak rezervasyon yaptırılabilecek.

 

Gezinti teknesinin saat, güzergâh ve fiyat tarifesi ise şöyle:

 

KALKIŞ SAATİ

TUR TÜRÜ

TAHMİNİ TUR SÜRESİ

GÜZERGÂH

FİYATI

15.00 

Uzun Tur 

1 Saat 30 dakika

Rıhtım-Gülyalı Yönü

10 TL

17.00 

Uzun Tur

1 Saat 30 dakika

Rıhtım-Perşembe Yönü

10 TL

19.00

Kısa Tur 

1 Saat

Rıhtım-Keçiköy-Melet Yönü

 8  TL

 

 

Anahtar Kelimeler : GEZİNTİ, TEKNESİ, SEFERLERE, BAŞLIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız