HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Haziran 2017 Salı Saat: 10:27

ZEN SANAT AKADEMİSİ SANATLA ESTİ…

Zen Sanat ve Spor Akademisi Kulübü görsel ve işitsel bir şölenle “Zen Sanat Günleri” adı altındaki etkinliklerini tamamladı.
ZEN SANAT AKADEMİSİ SANATLA ESTİ…

 

 

Zen Sanat ve Spor Akademisi Kulübü görsel ve işitsel bir şölenle “Zen Sanat Günleri” adı altındaki etkinliklerini tamamladı.

Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte bir “Resim Sergisi” ve bir “Müzik Dinletisi” gerçekleştirildi.

Sanat günlerinin ikinci ayağını oluşturan ve Resim Öğretmeni Elif Sayman’ın önderliğinde gerçekleştirilen “Resim Sergisinde” yetişkin kategoride 50 eser, minikler kategorisinde de 200 eser sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Açılışını Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet ŞAHİN, 19 Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serhat Yener, Akbank Ordu Şube Müdürü Nihat Ertekin, TEB Ordu Şube Müdürü İzzet Gülaçtı ve Zen Sanat Kulübü Başkanı Neşet Sayman tarafından gerçekleştirilen sergi, sanatseverlerden yoğun ilgi gördü. 

Etkinliğin Üçüncü ayağını oluşturan “müzik dinletisinde” piyano, gitar, bağlama, ney, yan flüt, keman dallarında sanatsal aktivitelere katılan minikler katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

Etkinliğin açış konuşmasını yapan Zen Sanat Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Sayman da “Zen Sanat Günlerine” gösterilen yoğun ilgiden memnuniyetini dile getirerek şunları dile getirdi: “İnsanlığa, ülkemize ve özel de Ordu’muza güzel sanatlar, satranç ve dans alanlarında katkı sunmak için yola çıktık. Bizim hedefimiz, Ulu Önder Atatürk’ün altını çizdiği “Çağdaş Uygarlık” düzeyine çıkma çabası içinde olan ülkemize katkı sunmaktır. Bu katkıyı sunabilmek için Zen Sanat ve Spor Kulübü olarak elimizden gelenin ötesinde işler yapmaya kararlıyız. Bize destek olan dostlarımıza, sanatseverlere, basınımıza ve salonlara sığmayan katılımcılara teşekkür ederim.” Şeklinde duygularını dile getirdi.

Yaklaşık iki buçuk saat süren etkinlik, 10. Yıl Marşı eşliğinde bayram havasında sona erdi. 

Anahtar Kelimeler : ZEN, SANAT, AKADEMİSİ, SANATLA, ESTİ…

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız