HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Temmuz 2017 Perşembe Saat: 09:48

“YEREL HABERLER ARŞİV NİTELİĞİNDEDİR”

5 Temmuz 2017 tarihinde görevine başlayan Ordu Valisi Seddar Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
“YEREL HABERLER ARŞİV NİTELİĞİNDEDİR”

 

5 Temmuz 2017 tarihinde görevine başlayan Ordu Valisi Seddar Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

 

İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Bahtiyar Kahveci ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Vali Seddar Yavuz, dernek yöneticileri ile bir süre sohbet etti. 

 

Ziyarette bir açıklama yapan ve internet gazeteciliğinin önemine değinen Vali Seddar Yavuz, Ordu’nun menfaatleri için birlikte çalışacaklarını ifade etti.

 

İnternet mecrasının, algı oluşumu konusunda önemli bir rolü olduğunun altını çizen Vali Yavuz, doğru ve tarafsız haberler ile paylaşımlar sayesinde Ordu’nun Türkiye’de ve dünyada doğru tanıtılması bakımından önemli olduğunu söyledi.

 

 

Vali Yavuz, yerel haberlerin bir arşiv niteliği taşıdığını ifade ederek, “Son dönemde internet medyasının gelişmesiyle birlikte, insanların cep telefonunda sörf yaptığı bir dönemi yaşıyoruz. Dolayısıyla sizlerin görevinin farkındayız. İletişim çağının en önemli özelliklerinden bir tanesi de, doğru ve tarafsız haberin kamuoyu ile buluşmasıdır. Dünyada tekelleşme ile birlikte, haberlerin daha çok küresel güçlerin gözleri ile görüldüğü bir süreçten geçiyoruz. O yüzden yerel haberlerin kıymeti çok daha önemli. Yerel haberler bir arşiv niteliğindedir. Bizden sonraki nesillere bırakabileceğimiz en önemli mirastır” diye konuştu. 

 

Tebrik Ziyaretlerini Kabul Etti 

 

Öte yandan, Vali Seddar Yavuz, bugün de yoğun bir ziyaretçi kabulü gerçekleştirerek, kamu kurumlarının yöneticileri, meslek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, spor ve sanat camiasının mensupları, işadamları, özel sağlık ve eğitim kurumlarının yöneticileri, siyasi partilerin temsilcilerinin, ‘hayırlı olsun’ ve başarı dileklerini kabul etti. 

 

Ordu İnternet Gazetecileri Derneği’nin haricinde, TRT Ordu Bürosu Temsilcisi Gülsüm Aktürk, Kabadüz Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, Çatalpınar Kaymakamı Suat Hatam, Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe, Orduspor Kulübü Başkanı Ali Yılmaz, Almanya’nın Recklinghausen şehrinde düzenlenen ‘Sg Hıllen Uluslararası Futbol Turnuvası’nda derece elde ederek, ülkemizi başarıyla temsil eden Altınordu Belediyespor U 11 futbol takımı, Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Kahraman Minnet, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Barış Şensoy, Ordu Din Görevlileri Derneği Başkanı Ahmet Gündoğdu, Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya, Ulubey Güzelyurt Şuayip Tepesi Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özgür Yüksel, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Cenk Postacı, Ünye Sibomatik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Korur, Ünye Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Tecer, Özel Sevgi Hastanesi Başhekimi Dr. Halil Alagöz, Genç Girişimciler Derneği Başkanı Samet Aktaş, Bahçeşehir Koleji Müdürü Ünal Durmuş, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, Bakkallar Odası Başkanı Kemal İnce ve yöneticiler, Vali Seddar Yavuz’u ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ ve başarı dileğinde bulundular.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız