HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Temmuz 2017 Pazar Saat: 09:45

ÇEVRE YOLU İHALESİ SONUÇLANDI

Ordu Milletvekili Ergün Taşcı, 25 senenin üzerinde bir zamandır konuşulan Fatsa Çevre Yolu hakkında önemli bir açıklama yaparak, son günlerde Ordu üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtacak müjdeli bir haber verdi. Milletvekili Ta
ÇEVRE YOLU İHALESİ SONUÇLANDI

Ordu Milletvekili Ergün Taşcı, 25 senenin üzerinde bir zamandır konuşulan Fatsa Çevre Yolu hakkında önemli bir açıklama yaparak, son günlerde Ordu üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtacak müjdeli bir haber verdi. Milletvekili Taşcı’nın bildirdiğine göre Fatsa Çevre Yolunun hizmet alımına dair yapılan ihale sonuçlandı. Buna göre, Karadeniz sahil şeridindeki en önemli geçiş noktalarından biri olan Fatsa’da çok yakın zamanda Türkiye’nin mega projelerinden biri hayata geçecek.

‘Bizim Derdimiz, İnsanımızın Refahı; İstikametimiz, Milletimizin Aydınlık Geleceğidir’

Bölge insanımızın onlarca yıl gündeminde olan Fatsa Çevre Yolu Hizmet Alım İhalesi’nin sonuçlandığının müjdesini vererek ‘Merakla beklenen projede hasret bitiyor.’ diyen milletvekili Taşcı, bu eserin Fatsa, Ordu ve tüm Karadeniz’in en kıymetli kazanımlardan birisi olacağını söyledi.

Projeyle ilgili kurum ve makamlarla çok yoğun bir mesai harcadıklarını ve sıkı bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Taşcı,‘Milletimizin bize yüklemiş olduğu vazife istikametinde çalışıyor, didiniyoruz. Derdimiz, bölge insanımızın refahı; yönümüz, milletimizin aydınlık geleceğidir. Hamd olsun, başından beri yakından takip ettiğimiz bu projede ihalenin sonuçlanmasıyla birlikte çok önemli bir eşik geçilmiş oldu. Böyle bir vazifenin bir parçası olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.’ dedi.

Projenin gündeme geldiği günden beri zaman zaman üzerinde farklı söylemlerin ve algıların oluşturulmak istendiğini de kaydeden milletvekili Taşcı, ‘Ünye ve Ordu Çevre Yollarından sonra arada kalan bu kısım ciddi bir trafik sorunu meydana getiriyordu. İhalenin neticelenmesi sayesinde böylece, Fatsa ve tüm Karadeniz’in kanayan yarası haline gelen bu sorunun aşılmasında çok ciddi bir adım adılmış oldu. İnşallah bu ihale ile proje, çok önemli bir ivme kazanacak ve hızla tamamlanması sağlanacaktır.’ ifadelerini kullandı.

Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da projeyi her daim gündemde tutacaklarını söyleyen Ergün Taşcı, ‘Ak Parti Hükümetlerinin en belirgin ve ayırıcı özelliği, bir işe başladığında aksamadan, eksik bırakmadan zamanında tamamlamasıdır. Hamd olsun, 15 yıllık iktidarımızda memleketin bir ucundan diğer ucuna yeni bir Türkiye inşa etme başarısını gösterdik. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hayati önemi haiz hamleler gerçekleştirdik. Kolları sıvadık ve bu günlere geldik. Bugün de aynı anlayışla devam ediyor, sayın Başbakanımızın ifade ettiği gibi ‘Az laf çok iş yapıyor; laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyuyoruz.’ ifadelerini kullandı.

Belli istekliler arasında ihale usulü ile yapılan Fatsa Çevre Yolu Etüt ve Proje Danışmanlık hizmetinin OPTİM Obermeyer Prj. Tek. Bilgi İşlem Mrk. A.Ş. tarafından yürütüleceğini kaydeden milletvekili Taşcı, araştırma, harita, trafik ve projelendirme işlerinin yanında 15 adet büyük köprü, farklı uzunluklarda olmak üzere toplam 5 adet tünel ve 1 adet ÇED raporu hazırlanmasını kapsayan işlerin anılan firma tarafından 500 takvim günü içerisinde bitirileceğini vurguladı.


Anahtar Kelimeler : ÇEVRE, YOLU, İHALESİ, SONUÇLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız