HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Mart 2016 Perşembe Saat: 09:42

“YOLLARI SORUN OLMAKTAN ÇIKARIYORUZ”

Altınordu Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler Şirinevler Mahallesinde sıcak asfalt çalışması öncesinde alt yapı çalışmasına tüm hızıyla devam ediyor.
“YOLLARI SORUN OLMAKTAN ÇIKARIYORUZ”

Altınordu Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler Şirinevler Mahallesinde sıcak asfalt çalışması öncesinde  alt yapı çalışmasına tüm hızıyla devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları Belediye Başkanı Engin Tekintaş, başkan yardımcıları Aydın Şaşmaz ve Fatih Evli ile birlikte yerinde inceledi.

Başkan Tekintaş, çalışmalar hakkında Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cem Öztürk’ten bilgi aldı.

İncelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Tekintaş,“ Milletimize söz verdiğimiz gibi yolları sorun olmaktan çıkarıyoruz” dedi.

 

Alt yapısı tamamlanan mahalleler de asfalt için hazırlık çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Tekintaş, “Bucak, Subaşı, Şahincili Mahallelerimizde yaptığımız çalışmalardan sonra Şirinevler Mahallemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Parkeden usanmış milletimizi standardı yüksek olan asfalta kavuşturma projesini tüm hızıyla sürdürüyoruz. Tabi zorlukları var, yeraltı düzeni istediğimiz gibi değil ama yine de arkadaşlarımız çalışmalarına tüm hızları ile  devam ediyorlar.

Çalışmaları yürüten ekibimize çok teşekkür ediyoruz. Biliyoruz ki, böyle bir şehir milletimize layık olmadığını, yer altı çalışması yaptığımız zaman daha iyi görüyoruz. Yaptığımız bu çalışmalar ile birlikte inşallah her şeyi düzenli bir hale getirerek en azından önümüzdeki süreci milletin daha rahat yaşayabilmesi için gerek yağmur suyu, gerekse alt yapı hepsini tek tek elden geçirmeye gayret ediyoruz” diye konuştu.

 

 “ Şirinevler Mahallemiz bugüne kadar çok ihmal edilmiş” diyen Başkan Tekintaş; “Şirinevler Mahallemiz inşaatlar bölgesi olmaktan bir manada kurtulmuş ama gereği yapılmamış bir mahallemiz. Yapacağımız çalışmalar ile birlikte Şirinevler mahallesi hak ettiği yatırımı en kısa sürede alacaktır. Belediye olarak hedefimiz bundan sonraki yaptığımız çalışmalara örnek olacak şekilde bu düzeni oluşturabilmek. Çalışmalar tamamlandığında ilk olarak 6 kilometrelik bir sıcak asfalt çalışması daha sonra ise baskı beton kaldırım çalışmasını mahallemizde uygulamaya koyacağız.  30 Mart yerel seçimlerinde milletimize verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirirken onlardan aldığımız destek ve güven ile yolumuza durmadan devam ediyoruz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : “YOLLARI, SORUN, OLMAKTAN, ÇIKARIYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız