HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Aralık 2017 Cuma Saat: 10:08

AB HEYETİ ORDU’DA

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Altınordu İlçesinde yürütmüş olduğu alt yapı çalışmaları kapsamında Avrupa Birliği proje heyeti ile bir araya geldi,
AB HEYETİ ORDU’DA

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Altınordu İlçesinde yürütmüş olduğu alt yapı çalışmaları kapsamında Avrupa Birliği proje heyeti ile bir araya geldi,
Çok sayıda yönetici ve yetkilinin katıldığı toplantıya; Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun, OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Daire Başkanı İsmail Raci Bayer ve ilgili daire başkanları, Avrupa Birliği Delegasyonu Temsilcisi Çiğdem Çoygun Handy, OSKİ Proje Uygulama Birimi Yetkilileri, Müşavir firma ve yüklenici firmanın temsilcileri katılım sağladı.
BAŞKAN YILMAZ’A PROJE İLE İLGİLİ BİLGİ VERİLDİ
İki etap halinde gerçekleştirilen toplantının arasında sahaya çıkıldı ve çalışmaların olduğu bölgeler yerinde görülerek gezildi. Daha sonra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz makamında ziyaret edilerek proje ve yapılan iş hakkında bilgi verildi. Ayrıca önümüzdeki dönemlerde Ordu’ya kazandırılması düşünülen hibe projelerinin gelişimi hakkında görüşmeler yapıldı.
PROJENİN SON AŞAMASI DEĞERLENDİRİLDİ
Toplantıda, 2016 Yılı Mayıs Ayında ilk kazması vurulan içme suyu ve kanalizasyon alt yapı projesinin son aşamaya gelinmesiyle birlikte ortaya çıkan son tablo değerlendirildi. Çalışmaların detayları çalışılarak projenin kapanmadan önce son değerlendirmeleri yapıldı. Ayrıca,  Altınordu İlçesinin alt yapısının bu proje ile yenilenmesi ve ortaya çıkan başarı da masaya yatırıldı.  AB Hibe Programı ile finansman desteği alan projenin kalan eksiklikleri tespit edilerek yeni bir yol haritası çizildi. Yapılan değerlendirmeler soncunda; 70 km içme suyu ve 22 km kanalizasyon hattının Altınordu İlçe merkezine kazandırıldığı ve projenin %95’ nin tamamlandığı ifade edildi.
ALTINORDU’DA ALT YAPI İŞİNİN SONUNA YAKLAŞILDI
Toplantının sonunda bir konuşma yapan Genel Müdür Yardımcı Mustafa Özkan; “Nüfusun ve yapılaşmanın en yoğun yaşandığı Altınordu’da zor şartlar altında yerin altında toplamda 100 km’ye yakın içme suyu ve kanalizasyon hattı yapıldı. Ortaya çıkan başarılı bir işin artık finaline gelindiğini ve bundan sonra abonelerin daha sağlıklı bir alt yapıdan faydalanacağını “söyledi. 

Anahtar Kelimeler : AB, HEYETİ, ORDU’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız