HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Aralık 2017 Pazartesi Saat: 08:25

YENİ BELEDİYE BİNASINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Fatsa Belediyesi tarafından yapımı devam eden yeni belediye hizmet binası inşaatında iç tefrişat ve dış cephe çalışmaları hızla devam ediyor.
YENİ BELEDİYE BİNASINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Fatsa Belediyesi tarafından yapımı devam eden yeni belediye hizmet binası inşaatında iç tefrişat ve dış cephe çalışmaları hızla devam ediyor. 

  Yeni Belediye Hizmet binası inşaatında mekanik, elektrik, sıva, sıhhi tesisat, yangın tesisatsı, dış cephe prekast çalışmaları devam ediyor. 

  Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptığı açıklamada, şu anda çalışmaların hızlı bir şekilde hem içeride hem dış cephede devam ettiğini belirterek, “Günler ilerledikçe yeni belediye hizmet binası inşaatı şekillenmeye başlıyor. Daha önce dediğimiz gibi Fatsa’ya hizmet edebilecek çok fonksiyonlu bir belediye binası inşallah güzel ve şıklığıyla da estetik bir görüntüsü ile Selçuklu mimarisinde bir proje tasarlıyoruz. İhale sürecimiz inşallah 2018 Ağustos ayı sonunda bitecek Allah bir kaza keder vermezse inşallah 2018 Ağustos sonunda burayı teslim alacağız daha sonra hazırlık, temizlik taşınma derken Rabbim bir kaza keder vermezse 2018 yılının Ekim ayında buraya taşınmayı planlıyoruz. Mevcut belediye binamızın 2 katı büyüklüğünde kullanım alanı olan bir bina yapıyoruz. Bodrum katında arsanın tamamında 120 araçlık bir otoparkımız var. Zemin katta 12 tane galeri katlı işyerimiz, üzerinde 12 tane ofisimiz var. Satış amaçlı onları projeye koyduk ki buranın maliyetini oradan karşılayacağız. İnşallah en az 50 yıldan fazla Fatsa’mıza hizmet verebilecek bir bina yapıyoruz. Şimdiden Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : YENİ, BELEDİYE, BİNASINDA, ÇALIŞMALAR, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız