HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Aralık 2017 Pazartesi Saat: 08:30

BAYAN YAVUZ, SEVGİ KÜPÜ GİBİ

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, sevgi küpü gibi sosyal faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Özellikle şehit ve gazi aileleri yanı sıra, Çocuk Yuvası ve sevgi evlerinde kalan çocuklar ile engelli ve evde bakıma muhtaç olan v
BAYAN YAVUZ, SEVGİ KÜPÜ GİBİ

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, sevgi küpü gibi sosyal faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Özellikle şehit ve gazi aileleri yanı sıra, Çocuk Yuvası ve sevgi evlerinde kalan çocuklar ile engelli ve evde bakıma muhtaç olan vatandaşları sevgi yumağından ayırmayan Selda Yavuz bu örnek faaliyetleri ile de takdir topluyor.

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar için eğlence programı düzenledi.

 

Sevgi Evleri'nde kalan çocukları yalnız bırakmayan ve kaldıkları evlerde ziyaret edip hatırlarını soran Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, bu kez Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla karne tatili öncesi  düzenlediği eğlence programında bir araya geldi.

 

ODÜ Uygulama Restoranında düzenlenen eğlence programa, Vali Seddar Yavuz da katılarak, eşi Selda Yavuz ile birlikte çocuklarla tek tek ilgilendi ve onlarla sohbet etti.

 

185 çocuğun katıldığı programda bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, “Siz sevgili yavrularımızın en iyi şekilde hayata hazırlanması, eğitilmesi, ihtiyaçlarının karşılanması, en önemlisi de ihtiyaç duyduğunuz sevginin verilmesi noktasında,  eşimle birlikte her fırsatta sizlerle bir arada olmaya özen gösteriyoruz" dedi.

 

Vali Yavuz, "Sizler, bizim en büyük varlığımızsınız. Sizleri gerçekten çok seviyoruz. Sizleri hayatı hazırlamak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bugün de Sevgi Evlerimizde ve diğer kurumlarda kalan kardeşlerimizle bir araya gelip tanışalım ve bu güzelliği paylaşalım arzu ettik. Eşimle birlikte böyle bir organizasyonun yapılmasının uygun olacağını düşündük” diye konuştu.

 

Her konuda kendisine yardımcı olan eşi Selda Yavuz'a teşekkür eden Vali Yavuz, “Özellikle toplumun dezavantajlı grubu olan yaşlılar, engelliler, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz bünyesinde kalan çocuklarımız, şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere benim işimi kolaylaştıran kıymetli eşime de huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum” dedi.

 

Vali Seddar Yavuz, “Burada Vali Yardımcılarımızın, Kaymakamlarımızın, çeşitli kurum ve kuruluş müdürlerinin eşleri de bulunuyor. Ayrıca, bu mekanda bulunmamızı sağlayan çok kıymetli Rektörümüze, onun kıymetli eşi hanımefendiye de huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Özellikle sizlere emek veren öğretmenlerimize, bakıcı annelerimize, çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugünün sizler için anlamlı bir gün olmasını ve sizin için güzel bir anı olmasını, güzel geçmesini diliyorum” diyerek, sözlerini tamamladı.

 

Programda, karagöz ile hacivat gösterisi çocuklardan büyük alkış alırken, müzikli  eğlencenin düzenlendiği programda doyasıya eğlenmenin  mutluluğunu yaşayan çocuklar, gönüllerince dans edip eğlendi.

 

Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’a gösterdiği yakın ilgi ve düzenlenen program dolayısıyla teşekkür eden çocuklar, Vali Yavuz ve eşi Selda Yavuz’a sarılarak sevgilerini gösterdiler. Güzel bir gün yaşamanın keyfini çıkararak, bol bol resim çektirdiler.

 

Sevgi Evleri'nde kalan çocuklardan ilkokul 5. sınıf öğrencisi Gürsel Aksoy, kendisinin özel olarak hazırladığı hediyeyi Bayan Yavuz’a takdim etti.

 

“Çocuklarımız bizler için çok değerli ve her zaman onların yanındayız” diyen Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Gürsel Aksoy’a teşekkür ederek, "Karne tatili öncesi böyle bir eğlence düzenleyerek, hep birlikte eğlendik. Çocukların yüzlerindeki sevinci görmek beni çok  mutlu ediyor. Onlar sadece sevgi ve ilgi istiyor” diye konuştu. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : BAYAN, YAVUZ, SEVGİ, KÜPÜ, GİBİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız