HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Aralık 2017 Çarşamba Saat: 11:12

ORDU STADI BÜYÜKŞEHİR’E DEVROLUYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanlığının yeni stadı belediyeye devredilmesini düşündüğünü belirterek, “Stadı sadece futbol stadı olarak değil, salon ve bireysel sporların da yapılacağı bir kom
ORDU STADI BÜYÜKŞEHİR’E DEVROLUYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanlığının yeni stadı belediyeye devredilmesini düşündüğünü belirterek, “Stadı sadece futbol stadı olarak değil, salon ve bireysel sporların da yapılacağı bir kompleks olarak planlıyoruz” dedi.

                Başkan Yılmaz, yeni stat inşaatı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Yeni stadı o dönemde gündeme getirdiğimizde manşetlerde ve köşe başlarında, “Stat işi Büyükşehir Belediyesinin işi mi, Büyükşehir neden stat ile uğraşıyor?” diyorlardı. O dönemde beni eleştirenler şimdi ise, “Büyükşehir Belediyesi neden stadı sahipleniyor” diye eleştiriyor. Ben de, “Adaylığım döneminde Sayın Cumhurbaşkanımız Ordu’ya geldiğinde stadyum işinin takibini birebir bize vermişti”  demiştim. Sadece bu projemiz için 6 kez Ankara’ya gittim, hatta stadyumun deniz tarafındaki tribün altına otel projesini gerçekleştirmek için girişimlerde bulundum ve bu çalışmayı da projeye koydurdum. Bu konuda Durugöl’ü tercih etmemizdeki sebep, arazinin tamamen devlete ait olmasıdır. Neden 60-70 milyon TL verip yeni araziler peşinde koşalım. 22 bin seyirci kapasiteli bu stadımız yaklaşık 140 milyon TL’yi bulacak. Tamamlandığında içerisinde ferdi sporlardan salon sporlarına ve kafeteryalardan otele kadar muazzam bir eser ortaya çıkacak.”

Bakanlık yeni stadı bize devretmeyi düşünüyor diyen Yılmaz, açıklamasını şöyle noktaladı:

                “Bakanlık yeni stadımızı tamamladıktan sonra bize devretmeyi düşünüyor” diyen Başkan Enver Yılmaz, “Biz de bu konuya sıcak yaklaşıyoruz. Stadı devralmadığımız takdirde buranın kullanımında gelişim sağlayamayız. Stadı sadece futbol stadı olarak değil, salon ve bireysel sporların da yapılacağı bir kompleks olarak planlıyoruz. Kafeteryaları ve localarıyla birlikte işletmenin bizde olması, daha ekonomik gözüküyor.” (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : ORDU, STADI, BÜYÜKŞEHİR’E, DEVROLUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız