HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Aralık 2017 Çarşamba Saat: 11:19

“SANATA VE SANATÇIYA DESTEK VERİYORUZ”

Altınordu Belediyesi ve 19 Eylül Musiki Cemiyeti tarafından gerçekleştirilen “Yıl Sonu Konseri” Ordulu sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.
“SANATA VE SANATÇIYA DESTEK VERİYORUZ”

Altınordu Belediyesi ve 19 Eylül Musiki Cemiyeti tarafından gerçekleştirilen “Yıl Sonu Konseri” Ordulu sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.  

Altınordu Belediyesi’nin katkıları ile 19 Eylül Musiki Cemiyeti tarafından hazırlanan "Yıl Sonu Konseri" düzenlendi. Şef Ali Karahan yönetiminde Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Ordu Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve eşi Münire Tekintaş, Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak, sanatçılar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “SPORTİF VE KÜLTÜREL FAALİYETLERE ÖNEM VERİYORUZ”

19 Eylül Musiki Cemiyeti tarafından hazırlanan konserde sanat müziğinin birçok önemli eseri seslendirildi. Düzenlenen konserde konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, sportif ve kültürel faaliyetlere büyük önem verdiklerini söyledi. Sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Tekintaş, “Konser boyunca bizlere önemli eserler seslendiren Ali Karahan ve orkestrasını tebrik ediyorum. Altınordu Belediyesi olarak musiki derneklerimize ve sanat adına faaliyet gösteren her türlü yapıya destek vermeye devam ediyoruz. 2018 yılı içerisinde de sportif ve kültürel faaliyetlere desteklerimiz artarak sürecek. Programa katılım gösteren Ordu Valimiz Seddar Yavuz’a ve Ordulu sanatseverlere bu konsere katılım gösterdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

KEMAN SANATÇISI TİRYAKİ, UNUTULMADI

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde ayrıca duygu dolu anlar da yaşandı. 19 Eylül Musiki Cemiyeti’ne yıllarca önemli hizmetler veren ve hayatını kaybeden Keman Sanatçısı Hidayet Tiryaki adına eşine plaket verildi. Plaketini Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın elinden alan Hidayet Tiryaki’nin eşi gözyaşlarına hakim olamadı.

Altınordu Belediyesi ve 19 Eylül Musiki Cemiyeti tarafından hazırlanan “Yıl Sonu Konseri” Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın Orkestra Şefi Ali Karahan’a çiçek takdim etmesinin ardından sona erdi.

 

Anahtar Kelimeler : “SANATA, VE, SANATÇIYA, DESTEK, VERİYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız