HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Ocak 2018 Cumartesi Saat: 09:27

ORDU ÇİÇEK AÇTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, park ve bahçeler ile karayolları üzerinde bulunan kavşak ve refüjleri çiçek ve bitkilerle süsledi. Başkan Enver Yılmaz, 2017 yılı içerisinde 750 binden fazla bitkiyi toprakla buluşturarak Ordu ilini adeta bir
ORDU ÇİÇEK AÇTI

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, park ve bahçeler ile karayolları üzerinde bulunan kavşak ve refüjleri çiçek ve bitkilerle süsledi. Başkan Enver Yılmaz, 2017 yılı içerisinde 750 binden fazla bitkiyi toprakla buluşturarak Ordu ilini adeta bir çiçek bahçesi hâline getirdiklerini söyledi.

 

HER MEVSİM FARKLI BİR GÜZELLİK VAR

 

Dört mevsim çiçek ve bitki dikimine devam ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, “Çalışmalarımızı sadece ilkbahar ve yaz mevsimine göre planlamıyoruz. Mevsimine uygun olarak da dört mevsim boyunca çiçek ve bitki dikimlerimiz devam ediyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığımızın yaptığı çalışmalarla park ve bahçelerdeki çiçek ve diğer bitkileri mevsimine uygun şekilde yeni çiçek ve bitkilerle değiştiriyoruz. Böylece her mevsim farklı bir güzellik ortaya çıkarıyoruz” dedi.

 

ORDU’NUN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATILDI

Başkan Enver Yılmaz, 2017 yılında 750 binden fazla çiçek ve bitkiyi toprakla buluşturup Ordu’nun güzelliğine güzellik kattıklarını söyleyerek, “Park ve bahçelerimizde geride bıraktığımız bir yıl içerisinde 243 bini yazlık çiçek, 235 bini kışlık çiçek, 250 bini lale ve sümbül soğanı, 18 bin 500’ü gül ve 13 bin 398’i ise ağaç, ibreli çalı ve ağaççık olmak üzere toplam 759 bin 898 bitki dikimi gerçekleştirdik. Ordu’muzu nakış nakış işleyerek güzelliğine güzellik kattık” diye konuştu.

 

KAVŞAK VE REFÜJLERDEKİ ÇALIŞMALAR DİKKAT ÇEKİYOR

 

Başkan Yılmaz, özellikle karayolları üzerinde bulunan kavşak ve refüjlerde yapılan çalışmaların daha fazla dikkat çektiğini ifade ederek, “Özellikle karayolları üzerinde bulunan kavşak ve refüjlerde yapılan çalışmalar, hem Orduluların hem de karayolunu kullanan vatandaşların göz zevkine hitap ediyor. Biz de özellikle bu alanlarda değişik desenler ve farklı materyaller kullanarak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : ORDU, ÇİÇEK, AÇTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız