HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Ocak 2018 Salı Saat: 07:49

“DUALARIMIZ MEHMETÇİKLE”

Kültür Turizm Bakanı ve AKP Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş, “Zeytin Dalı Harekâtının Türkiye’nin sınır güvenliğini tehdit eden terör örgütleri yok edilinceye kadar devam edeceğini belirtti. Sosyal medya hesabından paylaşımlarda
“DUALARIMIZ MEHMETÇİKLE”

Kültür Turizm Bakanı ve AKP Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş, “Zeytin Dalı Harekâtının Türkiye’nin sınır güvenliğini tehdit eden terör örgütleri yok edilinceye kadar devam edeceğini belirtti. Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Bakan Numan Kurtulmuş, Türkiye‘nin güneyinde bir terör devleti oluşumuna asla seyirci kalamayacağını vurguladı. 
Bakan Numan Kurtulmuş, Twitter hesabından İngilizce ve Arapça olarak da paylaştığı şu tweti attı:  “Türkiye güneyinde bir terör devleti oluşumuna asla seyirci kalamaz.
Afrin'de sınır güvenliğimizi tehdit eden terör unsurları yok edilinceye kadar #ZeytinDalı Harekatı devam edecektir. Rabbim askerimize güç versin. Dualarımız Mehmetçik ile...” Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, son olarak Türkçe olarak şu duayı Twitter’dan paylaştı:
“Ya İlahi Türkiye'mizi de kuşatırlarsa yeryüzünde zalimlere dur diyecek, mazlumlara destek olacak kimse kalmayacak! Allah'ım askerimize güç, kuvvet ver, görünmez ordularınla teyit eyle!”

Anahtar Kelimeler : “DUALARIMIZ, MEHMETÇİKLE”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız