HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Ocak 2018 Pazartesi Saat: 10:15

ÖCELİ’NİN YOLU HANGİ BAHARA KALDI!

Ordu’nun Altınordu İlçesine bağlı Öceli mahallesinde asfalt ve yol tepkileri gün geçtikçe çığ gibi büyümeye devam ediyor.
ÖCELİ’NİN YOLU HANGİ BAHARA KALDI!

Ordu’nun Altınordu İlçesine bağlı Öceli mahallesinde asfalt ve yol tepkileri gün geçtikçe çığ gibi büyümeye devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesine 2014 yılından bu yana yapılan bütün başvuru ve müracaatların bir türlü sonuç vermemesine tepki gösteren mahalleliler, belediyenin vurdumduymaz bir tavır sergilediklerini dile getirerek, 2014-2015 yıllarında verilen hiçbir söz ve taahhüdün yerine getirilmediğine dikkat çektiler.

Öceli Mahallesi Muhtarı Okay Yatağan ise gazetemize yaptığı açıklamada; “Mahalle sakinlerimiz tepkilerinde fazlasıyla haklılar. Yaklaşık 24-25 pare köyün ana yolu olan bu yol, her sene ileri bir bahara erteleniyor. Ben 2014 yılından beri Büyükşehir Belediyesini mesken tuttum. Her yıl bize bu sene yatırım programına aldık, tamam yapacağız deniliyor ancak bir türlü adım atılmıyor.

Alt yapı çalışmalarını bahane gösteriyorlar. Çavuşlar, Teyneli, Akkese yollarını yaparken alt yapıyla beraber mi yaptılar. Bizim köyümüze karşı ayrı bir tutum sergiledikleri yıllardır alenen ortadadır. Hani 2017 yılında asfaltsız yer kalmayacaktı. Ne oldu da bu çalışma program ve takvimi içerisinde Öceli mahallesi, üvey evlat muamelesi gördü.

Bu yol, Ordu merkeze 2.5-3 km uzaklıkta, dünyayı yaptılar, dağ bayır her yere girdiler, bir tek ağızlarının içine girmediler. Belediye önce ağzının içinde ki bu yolu derhal yapmalıdır. Artık mahalle sakinlerimize sunacak mazeret bulamıyorum. Gelsinler durumu kendileri izah etsinler. Bu yolu hangi bahara bıraktıklarını vatandaşa söylesinler” dedi. (Haber Mehmet KESKİN)

 

Anahtar Kelimeler : ÖCELİ’NİN, YOLU, HANGİ, BAHARA, KALDI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız