HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Şubat 2018 Pazartesi Saat: 08:02

“ORDU’DA BÜYÜK DEĞİŞİM YAŞANIYOR”

Yapılan hizmetlerle Ordu’ya çağ atlattıklarına dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Altyapısı tamamlanmış bir kentin artık üstyapısında görsel güzellikleri devreye sunmaya başladık. Altınordu ilçemizde alt
“ORDU’DA BÜYÜK DEĞİŞİM YAŞANIYOR”

Yapılan hizmetlerle Ordu’ya çağ atlattıklarına dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Altyapısı tamamlanmış bir kentin artık üstyapısında görsel güzellikleri devreye sunmaya başladık.  Altınordu ilçemizde altyapı sorunlarından kurtulduk ve üstyapı çalışmalarına geçtik. 19 ilçemizin 14’ünde altyapı yatırımlarımızı tamamladık.

Ordu’muzda yıllarca yaşanmış olan çöp sorununu bugün artık konuşmuyoruz bile. Çöp sorununu kaldıracağız dedik ve bitirdik. İlimizin tam 23 noktasında vahşi depolama şeklinde çöp dökülüyordu. Çöp sorununu çözmüşken, şimdi para kazanmaya başladığımız gibi çöpten artık elektrik de üretmeye başlayacağız.

MELET PARK PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Eski çöp alanının olduğu bölgede Melet Park Projemizi hayata geçiriyoruz. Trafiğe kapattığımız ve dış cephelerini yenilediğimiz bölgelerde büyük bir değişim yaşanıyor. Artık binalar tek tip ve renk uyumu var” dedi.

“ORDU MUTLU İNSANLARIN YAŞADIĞI BİR İL”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık’ın kendisiyle paylaştığı bir bilgiyi de anlatan Başkan Yılmaz, “Genel Başkan Yardımcımız Öznur Çalık Hanımefendi, yapılan bir ankette Ordulu hemşehrilerimizin % 83’ünün yaşadıkları bu kentte çok mutlu olduğunu söylemiş.

Ankette çıkan bu sonuç bizleri de mutlu etmiştir. 2019 itibarıyla verdiği her sözü tutan ve bölgesinde örnek gösterilen il olmaya devam edeceğiz. Mutlu insanların yaşadığı güzel Ordu’muz bundan sonra da güzel yatırımlar görecektir.

Büyükşehir Belediyesi olarak, 320 milyon TL ile devir aldığımız borcu sıfırladık. Türkiye’de borcu olmayan tek Büyükşehir Ordu ilimizdir. Bu gurur hepimizindir. Çevre yolunun açılışı ve toplu ulaşımın devreye girmesiyle birlikte kent trafiğinde büyük bir rahatlama yaşanacak. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, emeği geçen ve katkı sunan herkese çok teşekkür ediyor ve toplu ulaşım hizmetimizin ilimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. (Ordu Yeni Haber)

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız