HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Mart 2018 Çarşamba Saat: 09:24

SP’DEN TV52’YE ZİYARET

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Av. Erkan Temiz ve il yönetim kurulu üyeleri, TV52 Yönetim Kurulu Başkanı İsa Akçayı ziyaret ederek, Tv52ye destek odluklarını ifade ettiler. Tv52ye karşı uygulanan mühürleme işlemi ve kapatma konusunda bil
SP’DEN TV52’YE ZİYARET

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Av. Erkan Temiz ve il yönetim kurulu üyeleri, TV52 Yönetim Kurulu Başkanı İsa Akça'yı ziyaret ederek, Tv52'ye destek odluklarını ifade ettiler.

Tv52'ye karşı uygulanan mühürleme işlemi ve kapatma konusunda bilgi alan Saadet Partisi heyeti, yapılan hukuksuzluğa karşı yerel medyanın yanında olduklarını gösterdiler.

Ziyarette konuşan il başkanı Av. Erkan Temiz, "Bu ülkede herkes kanunlara uygun davranmak, kamu idarecileri adil olmak zorundadır. Keyfi uygulamalardan uzak durmak zorundadır.

Kamu idarecileri ellerindeki yetkiyi kullanırken, adil ve eşit davranması gerekir. Hiç kimse ben yaptım oldu mantığı ile hareket edemez. Kişisel meselelerini kamu idaresine yansıtamaz.

Siyasi çekişmeleri için elindeki kamu otoritesini kullanamaz. Aksi halde zulüm ortaya çıkar. Tv52 Ordu'nun ve Ordu'lunun sesidir. Mevzuata aykırı şekilde bu televizyonun kapatılması kabul edilemez. Saadet Partisi olarak, her türlü keyfiliğin, hukuksuzluğun adaletsizliğin karşısında olduk. Bu meselede de tv52'nin yanındayız." dedi.

Anahtar Kelimeler : SP’DEN, TV52’YE, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız