HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Haziran 2018 Cuma Saat: 12:15

ÜNYE ALTYAPISINDAN VEFASPOR’A

Geride bıraktığımız  sezon Kars 36 Spor forması ile Bal Ligi 3.Grup’ta son haftalara kadar şampiyonluk kovalayan Sarper Salih Ağca, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Vefaspor ile anlaşmaya vardı. İstanbul Süper Amatör Lig’de şampiyonl
ÜNYE ALTYAPISINDAN VEFASPOR’A

Geride bıraktığımız  sezon Kars 36 Spor forması ile Bal Ligi 3.Grup’ta son haftalara kadar şampiyonluk kovalayan Sarper Salih Ağca, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Vefaspor ile anlaşmaya vardı.

İstanbul Süper Amatör Lig’de şampiyonluğunu ilan ederek Bal Ligine yükselen Vefaspor, Hüseyin Aydoğan’ın Teknik Direktörlük görevine gelmesiyle birlikte transfer çalışmalarına başladı. Bal Ligi piyasasından değişik oyuncularla görüşmelerini sürdüren yeşil-beyazlı takım  son olarak Bölgesel Amatör Ligde Kars 36 forması giyen 30 yaşındaki stoper Sarper Salih Ağca ile anlaşmaya vardı.

Ünyespor alt yapısından yetişen değişik yaş gruplarında alt yapıda forma giydikten sonra yine Ünyespor’da profesyonel olan Sarper Salih Ağca, Bölgesel Amatör Ligde 127 maçta 6 gol, 2. Ligde 2 maç, 3. Ligde 116 maçta 2 gol kariyerine sahip ve Türkiye Kupasında Gençlerbirliği ve Altınorduspor maçlarında görev yapmıştı.

Vefa ile resmi anlaşmaya imza atan tecrübeli stoper Sarper Salih Ağca daha önce profesyonel olarak, Ünyespor, Karsspor, Bayrampaşaspor, Yozgatspor formaları giydikten sonra amatöre dönüş yapmış ve ardından da Ayvalıkgücü Belediyespor, Adapazarıspor, Bartınspor, Arnavutköy Belediyespor, Vefa, Gaziosmanpaşaspor, Kars 36 Spor formaları giymişti.

Vefaspor transferi ile ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Sarper Salih Ağca, “Vefa Spor Kulübü ile 2018-2019 sezonu tüm Vefaspor ailesine ve bize hayırlı olur inşallah” temennisinde bulunurken transferimde emeği geçen kulüp başkanlarına ve yöneticilere teşekkür ederek, “Allah utandırmasın” dedi.(Spor Aksiyon)

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, ALTYAPISINDAN, VEFASPOR’A

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız