HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Haziran 2018 Cuma Saat: 09:49

ÜNYE 1957, BALCANCI İLE DE EL SIKIŞTI

Yeni futbol sezonunda da BAL Ligi’nde mücadele edecek olan Ünye 1957 Spor, Emre Açıkgöz ile el sıkışmasının ardından, Atakum Beledilyespor’mu Ahmet Balcancı ile de el sıkıştı.                 Bal Liginde gelecek sezon
ÜNYE 1957, BALCANCI İLE DE EL SIKIŞTI

Yeni futbol sezonunda da BAL Ligi’nde mücadele edecek olan Ünye 1957 Spor, Emre Açıkgöz ile el sıkışmasının ardından, Atakum Beledilyespor’mu Ahmet Balcancı ile de el sıkıştı.

                Bal Liginde gelecek sezon şampiyonluk hedefleyen Ünye 1957 Spor dış transfer harekatına yeniden başladı. İç ve dış transfere erken başlayan ve bir süredir de transferde sessiz günler geçiren yeşil-beyazlılar en son stoper oyuncusu Emre Açıkgöz ile anlaşmaya varmıştı. Şampiyonluk yolunda ciddi transfer adımları atmaya hazırlanan ve önümüzdeki günlerde bomba isimleri kamuoyuna açıklayacak olan Ünye 1957 Spor, Atakum Belediyespor’un sağ beki Ahmet Balcancı ile görüşerek tüm konularda anlaşmaya vardı.

Savunmada çok yönlü bir oyuncu

1995 doğumlu Ahmet Balcancı, sol bek ve stoper mevkilerinde de forma giyebilen çok yönlü bir savunma oyuncusu. 2006 yılında Samsun Gaziosmanpaşa Pınarspor’da futbola başlayan Ahmet Balcancı, son 4 sezondur Atakum Belediyespor forması giyiyordu. Geçtiğimiz sezon ilk kez Bal Liginde Atakum Belediyespor forması ile boy gösteren Ahmet Balcancı, 21 maçta forma giymişti. 1995 doğumlu Ahmet Balcancı, özellikle hücuma yaptığı çıkışlarıyla ve çabukluğuyla biliniyor.

Osman Özköylü’nün amatör’den transfer etmek istediği oyuncu

Ünye 1957 Spor’un yeni transferi Ahmet Balcancı, 2016-2017 sezonunda Atakum Belediyespor forması ile Süper Amatör Lig’de başarılı futbolu ile dikkatleri çekmiş, hatta Samsunspor teknik direktörü Osman Özköylü tarafından da Samsunspor’a transfer edilmek istenmişti.

Bomba transferler kapıda

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayacak olan Ünye 1957 Spor, önümüzdeki günler bomba transferleri ile gündeme gelecek. Hafta sonuna kadar açıklanacak olan yeni transferlerin hangi futbolcular olacakları ise bir hayli merak konusu.(Spor Aksiyon)

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, 1957, BALCANCI, İLE, DE, EL, SIKIŞTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız