HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Aralık 2018 Pazartesi Saat: 10:05

Y.ORDU’NUN 3 PUAN NEYİNE?

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden Y.Orduspor, deplasmanda oynadığı maçta Kemer 2003 Spor’a da 2-1 yenilmekten kurtulamadı. Dr.Fehmi Öncel Stadı’nda oynanan ve Emre Yüksel, Ahmet Yaşılak ve Selim Şenöz hakem üçlüsünün görev yaptığ
Y.ORDU’NUN 3 PUAN NEYİNE?

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden Y.Orduspor, deplasmanda oynadığı maçta Kemer 2003 Spor’a da 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Dr.Fehmi Öncel Stadı’nda oynanan ve Emre Yüksel, Ahmet Yaşılak ve Selim Şenöz hakem üçlüsünün görev yaptığı maça Y.Orduspor, Murat Demir, Ramazan Sal, Sebahattin Usta, Aykut Öztürk, Fatih Özçelik, Fatih Solmaz, Muhammed Atalay, Hasan Kaya ve Hakan Vapurluoğlu onbiriyle çıktı.

                Oyuna ikinci yarıda Aykut Öztürk’ün yerine Burak Aydın, Fatih Özçelik’in yerine Fatih Şerifoğlu ve Sebahattin Usta’nın yerine de Mustafa Öztürk dahil oldular.

Ev sahibi takımı galibiyete taşıyan golü ise 70.dakika da Devrim Aksongur  ve 81.dakikada N.Kaya kaydetti.Y.Orduspor’un golünü de 88.dakida Furkan Işıkdemir attı.

                FATSA BELEDİYESPOR 3 PUANI KAPTI

TFF 3.Lig 3. Grupta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Fatsa Belediyespor’da sahasında oynadığı maçta Serik Belediyespor’u 2-0 yendi. Fatsa Belediyespor’u galibiyete taşıyan golleri 9.ncu dakikada Selim Dilli ve 82. Dakikada da Dursun kaydetti.

Öte yandan yedi maçtır 3 puan yüzü göremeyen  Y.Orduspor, 16.hafta da sahasında Alibeyköyspor’u konuk edecek. Karşılaşma 9 Aralık Pazar günü 13.00’de oynanacak.

                TFF 3.Lig 2. Grupta ayni hafta da oynanacak diğer maçların programı da şöyle:

                8 Aralık  Cumartesi: Sultanbeyli Belediyespor-Karşıyaka.

                9 Aralık Pazar: Pazarspor-Altındağ Belediyespor, Ofspor-Kaızılcabölükspor, Elaziz Belediyespor-Van Büyükşehir Belediyespor,Adıyaman 1954 Spor-Kemer 2003 Spor,Bergama Belediyespor-Kırşehir Belediyespor, Düzcespor-Osmaniyespor ve Çatalcaspor-Erokspor.

Diğer taraftan TFF 3.Lig 3. Grupta mücadele eden bir diğer temsilcimiz  Fatsa Belediyespor, 16. Hafta da deplasmanda Bağcılar Spor Kulübüyle karşılaşacak. Müsabaka 9 Aralık Pazar günü saat 13.30’da oynanacak(Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : Y.ORDU’NUN, 3, PUAN, NEYİNE?

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız