HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Şubat 2019 Pazar Saat: 14:44

Y.ORDU,OSMANİYESPOR’LA KAPIŞIYOR

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden Y.Orduspor,Osmaniyespor virajını kayıpsız geçerek üst sıralara doğru tırmanmanın hesaplarını yapıyor.                 Y.Orduspor rakibiyle bugün saat 13.00’de 19 Eylül Stadı’nda karş
Y.ORDU,OSMANİYESPOR’LA KAPIŞIYOR

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden Y.Orduspor,Osmaniyespor virajını kayıpsız geçerek üst sıralara doğru tırmanmanın hesaplarını yapıyor.

                Y.Orduspor rakibiyle bugün saat 13.00’de 19 Eylül Stadı’nda karşılaşacak. Karşılaşmayı Bingöl Bölgesi C Klasman hakemi Yusuf Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını ise Mustafa Yüksel Mehmet Özer yapacak. Ayni maçta Furkan Bakan’da dördüncü hakem olarak sahadaki yerini alacak.

                Y.Orduspor’un 26 puanla 9.sırada yer aldığı TFF 3.Lig 2. Grupta  bugün oynanacak diğer programı ile bu maçların yönetecek hakemlerde şöyle:

                10 Şubat Pazar: Van BŞB-Esenler Erokspor: Egemen Artun, Adıyaman 1054 Spor-Kızılcabölükspor: Sercan Murat Gündüzler, Elaziz Belediye-Kırşehir Belediye: Ömer Kocabey,Düzcespor Kemer 2003 Spor: Gökhan Özbulut, Bergama Belediyespor-Pazarspor: Volkan Okur ve Sultanbeyli Belediyespor-Altındağ Belediyespor: Hakan Ülker.

Diğer taraftan TFF 3.Lig 3. Grupta mücadele eden ve küme düşme potası içerinde yer alan bir diğer temsilcimiz Fatsa Belediyespor’da  21.hafta da deplasmanda Karacabey  Belediyespor’la karşılaşacak. Müsabakada  Mehmet Ali Özer, Selim Şenöz ve Sinan Ertingu hakem üçlüsü görev yapacak.(Ordu Yeni Haber)

 

 

 

 

 

               

                              

 

 

Anahtar Kelimeler : Y.ORDU, OSMANİYESPOR’LA, KAPIŞIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız