HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Eylül 2019 Salı Saat: 09:16

Y.ORDU-FATSA BELEDİYE KAPIŞIYOR

Türkiye Ziraat Kupası 2. Eleme tur maçları bugün start alacak.                 Bugün Ordu 19 Eylül Stadı’nda oynanacak maçta ise Y.Orduspor ile Fatsa Belediyespor bir üst tur vizesi almak adına karşı karşıya gelecekler. Ka
Y.ORDU-FATSA BELEDİYE  KAPIŞIYOR

Türkiye Ziraat Kupası 2. Eleme tur maçları bugün start alacak.

                Bugün Ordu 19 Eylül Stadı’nda oynanacak maçta ise Y.Orduspor ile Fatsa Belediyespor bir üst tur vizesi almak adına karşı karşıya gelecekler. Karşılaşma saat 15:00’de oynanacak.

                Tek maç eleme usulüne göre oynanacak 2. turda 66 takım mücadele edecek. Karşılaşmalar, 10, 11 ve 12 Eylül'de yapılacak.

Kupada diğer  2. tur eşleşmelerinin programı ise  şöyle:

1877 Alemdağspor-Çatalcaspor, Sultanbeyli Belediyespor-Edirnespor, Silivrispor-Bursa Yıldırımspor, Maltepespor-Erokspor, Şile Yıldızspor-Karacabey Belediyespor, Büyükçekmece Tepecikspor-Halide Edip Adıvar Spor, Bayrampaşa-Bigaspor, 1074 Çankırıspor-Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri, Düzcespor-Darıca Gençlerbirliği, Kocaelispor-Gölcükspor, Çankaya-Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Altındağ Belediyespor-Yozgatspor 1959, Tokatspor-Erbaaspor, 1954 Kelkit Belediyespor-Ofspor, Görelespor-Yomraspor, Ağrı 1970 Spor-Artvin Hopaspor, Kars 36 Spor-Pazarspor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Elazığ Belediyespor, Anagold 24 Erzincanspor-Muş Menderesspor, Cizrespor-Diyarbekirspor, KarbelKaraköprüBelediyespor-Siirt İl Özel İdare, Batman Petrolspor-Mardin Büyükşehir Başakspor, Erzinspor-Kilis Belediyespor, Nevşehir Belediyespor-Osmaniyespor, Kozanspor-Payasspor, Kemerspor 2003-Karaman Belediyespor, İçel İdmanyurdu-Serik Belediyespor, CiGroup Buca-Nazilli Belediyespor, Karşıyaka-Muğlaspor, Fethiyespor-Kızılcabölükspor, Manisaspor-Turgutluspor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor-Somaspor.

Öte yandan bugün oynanacak Y.Orduspor-Fatsa Belediyespor karşılaşmasında Şahin Berker, Volkan Kaan Topal ve Giray Kara hakem üçlüsü görev yapacak.

Anahtar Kelimeler : Y.ORDU-FATSA, BELEDİYE, KAPIŞIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız