HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Ocak 2020 Çarşamba Saat: 07:43

KAYRA SAYİT MADALYAYA DOYMUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sporcusu Kayra Sayit, İsrail’in Tel Aviv kentinde düzenlenen ve Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunlarına puan taşıyan Grand Prix’in son gününde kadınlar +78 kiloda bronz madalya kazanarak Türkiye’ye büyük gurur yaşat
KAYRA SAYİT MADALYAYA DOYMUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sporcusu Kayra Sayit, İsrail’in Tel Aviv kentinde düzenlenen ve Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'na puan taşıyan Grand Prix’in son gününde kadınlar +78 kiloda bronz madalya kazanarak Türkiye’ye büyük gurur yaşattı.

Katıldığı turnuvalarda ülkemizi büyük gururla temsil eden Ordu Büyükşehir Belediyesi sporcusu Kayra Sayit, +78 kiloda ilk turu maç yapmadan geçti. İkinci turda Amerikalı Nina CutoKelly’iipponlamağlup edenSayit, çeyrek final mücadelesinde Koreli Hayun Kim’e yenildi ve repesaja kaldı. Bu turda Alman JasminGrabowski’yiipponla yenen judokamız bronz madalya için Bosna Hersekli LarisaCeric ile mücadele etti. Sayit, rakibini ipponla yenerek üçüncülük kürsüsündeki yerini aldı.

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde mücadele eden ve katıldığı turnuvalarda Türkiye ve Ordu'yu başarı ile temsil eden Kayra Sayit’in önemli başarılarından bazıları ise şöyle; İspanya’nın Tarragano kentinde düzenlenen 18. Akdeniz Oyunları’nda altın madalya, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Büyükler Dünya Judo Şampiyonası’nda ferdi branşlarda bronz madalya.

Anahtar Kelimeler : KAYRA, SAYİT, MADALYAYA, DOYMUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız