HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Mayıs 2020 Perşembe Saat: 12:45

“LİGLERİ 12 HAZİRAN’DA BAŞLATMA KARARI ALDIK”

TFF Başkanı Nihat Özdemir, “İnsanlık tarihinin en zorlu dönemlerinden birisini yaşıyoruz. Çinde ortaya çıkan koronavirüs salgını, bütün dünyayı sardı ve 5 ay geçmesine rağmen etkisini hala sürdürüyor” dedi. Başkan Özdemir, T
“LİGLERİ 12 HAZİRAN’DA BAŞLATMA KARARI ALDIK”

TFF Başkanı Nihat Özdemir, “İnsanlık tarihinin en zorlu dönemlerinden birisini yaşıyoruz. Çin'de ortaya çıkan koronavirüs salgını, bütün dünyayı sardı ve 5 ay geçmesine rağmen etkisini hala sürdürüyor” dedi.

Başkan Özdemir, TFF Resmi İnternet Sitesi’nde de yayınlanan açıklamasında, futbolumuzun bu krizden en az şekilde etkilenmesi için elimizden geleni yaptık, yapmaya devam ediyoruz diyen Başkan Özdemir açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bu süreçte Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile toplantılar yaptık, Süper Lig, 1. Lig, 2. Ve 3. Lig kulüplerimizin fikirlerini aldık. Sağlık Bakanlığı, Bilim Kurulu başta devletimizin tüm kurumları ile istişare içinde süreci değerlendirdik. UEFA ve FIFA ile görüşmeler yaptık. Gerekli düzenlemeleri yaptık.”

Bütün kamuoyunun da merakla beklediği kararımızı şimdi sizlere duyurmak istiyorum diyen Başkan Özdemir açıklamasını şöyle noktaladı:

“Şimdilik olmak kaydıyla, elimizde değişik senaryolarımız da bulunmakla birlikte ertelenen Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Liglerimizi 12-13-14 Haziran haftasında başlatma kararı aldık.

Bilim Kurulumuz bu çalışmalarını yürütürken biz de Futbol Federasyonu olarak Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig ile Bölgesel Amatör Liglerimizdeki kulüplerimizi temsil eden Kulüpler Birliği Vakfı ve dernekleri ile görüşmeler yapmaya başlayacağız. Tüm istişarelerimizi yapıp Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun maçların nasıl oynanacağına dair kararı çerçevesinde ligleri başlatacağız.

Öte yandan Başkan Özdemir, “İnşallah liglerimizi en güzel şekilde temmuz ayı sonunda tamamlayacağız, kupalarımızı sahada vereceğiz ve ağustos ayında da UEFA Şampiyonlar Ligi finaline ülkemize yakışır şekilde ev sahipliği yaparak sezonu taçlandıracağız” şeklinde de konuştu.

            52 ORDUSPOR’DAN BAŞKAN ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜR

            Diğer taraftan 52 Orduspor alınan karardan dolayı Başkan Özdemir’e teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

            Konuya yönelik yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Coronavirüspandemisi nedeniyle ara verilen Türkiye futbol liglerinde 2019-2020 sezonunun akıbetinin belli olmasının ardından TFF Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz. TFF Yönetim Kurulu ile toplantı yapan Özdemir’ in Süper Lig, TFF 1., 2. ve 3. Lig ile Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) 12-13-14 Haziran'da başlayacağını açıklayan tarihi kararına saygı duyuyoruz. Biz 52 Orduspor Futbol Kulübü olarak Covid-19 pandemisinin başladığı günden beri sağlık alanında aldığımız önlemleri aynı şekilde devam ettireceğimizin sözünü vererek 8 Mayıs Cuma günü tüm kulüp çalışanlarımızın, 11 Mayıs Pazartesi günü ise tüm teknik ekip ve futbolcularımızın özel bir hastanede Covid-19 testini yaptıracağız. Yine aynı şekilde kulüp tesislerimizin dezenfekte işlemlerini ara vermeden devam ettireceğiz. Bu önlemlerden sonra ise çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Play-off iddiamızı ligin sonuna kadar götürerek Ordu’da mor beyaz renklere gönül verenlere özlediğimiz o başarıları tattıracağız. 52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Olgun Alp”

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız