HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Haziran 2020 Pazartesi Saat: 10:08

45 BRANŞTA ANTRENMAN START ALDI

1 Haziran tarihi itibariyle uygulamaya konulan yeni normalleşme süreciyle beraber Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları ile spor tesisleri de kapılarını açtı. Tesislerde 45 branşta antrenman yapılab
45 BRANŞTA ANTRENMAN START ALDI

1 Haziran tarihi itibariyle uygulamaya konulan yeni normalleşme süreciyle beraber Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları ile spor tesisleri de kapılarını açtı.

Tesislerde 45 branşta antrenman yapılabilecek. Söz konusu 45 branş ise şöyle:

‘’Atıcılık, karate (kata), atletizm, kayak, badminton, kaykay, bilardo, kızak, binicilik, kickboks (point fighting, müzikli form), bisiklet, kürek, bocce, bowling, dart, masa tenisi, briç, modern pentatlon, buz pateni, motosiklet, cimnastik, muay thai (waikuru), dağcılık, okçuluk, dans sporları (tekli), oryantiring, eskrim, otomobil sporları, geleneksel spor dalları (atlı sporlar), rafting, geleneksel Türk okçuluğu, satranç, gelişmekte olan spor branşları (dalga sörfü-paint ball, squash, kuraş), sualtı sporları (tekli), golf, taekwondo (poomse), halter, tenis, hava sporları, triatlon, herkes için spor (wellness, yoga),  vücut geliştirme, fitness, izcilik, wushu (tao), kano, yelken, yüzme.’’

                18 yaş altı milli sporcular ile TOHM sporcularına özel izin

Yeni normalleşme sürecinde Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı spor tesislerinde 18 yaş altı milli sporcular ve Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezler (TOHM) sporcuları için bir istisna olacak. Söz konusu 18 yaş altı sporcular ‘’ özel izinle’’ düzenli antrenmanlara başlayacaklar. Bu sporcuların sorun yaşamamaları için İçişleri Bakanlığı bu konuda valiliklere bir talimat gönderdi.

18 yaşın altındaki lisanslı faal sporcular ise sokağa çıkmalarına izin verilen Çarşamba ve Cuma günleri 14.00 ve 20.00 saatleri arasında tesislerde antrenman yapabilecekler.

 

Anahtar Kelimeler : 45, BRANŞTA, ANTRENMAN, START, ALDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız