HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Temmuz 2020 Çarşamba Saat: 09:59

ORDU’DA RAFTİNG ADINA İLK ADIM

Türkiye Rafting Federasyon Başkanı Fikret Yardımcı Ordu İlindeki temaslarına başladı.  Başkan Yardımcı Vali, Belediye Başkanı ve İl Spor Müdürlüğüne bir dizi ziyaretlerde bulunduktan sonra Melet Irmağında keşfe çıktı. Ana Vata
ORDU’DA RAFTİNG ADINA İLK ADIM

Türkiye Rafting Federasyon Başkanı Fikret Yardımcı Ordu İlindeki temaslarına başladı.

 Başkan Yardımcı Vali, Belediye Başkanı ve İl Spor Müdürlüğüne bir dizi ziyaretlerde bulunduktan sonra Melet Irmağında keşfe çıktı.

Ana Vatanın her bir nehrinde Rafting (Azgın ırmak sularında sal, kano, motorsuz tekne gibi bir araçla, kürek çekerek yol alma biçiminde yapılan spor) yapılması gerektiğini her fırsatta ifade eden Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı “Sporda! Kardeşliğin Ortak Dili Raftingi Ordu’da” sloganı ile nehir ve parkur incelemesi için vali Tuncay Sonel’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından sırasıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Ordu Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile bir araya gelen heyet ayağının tozu ile nehir ve parkuz keşfine başladı.

Başkan Yardımcı ve beraberindeki Rafting Teknik Kurul Başkanı Erdoğan Buçan, Milli Takımlar Sorumlusu Baş Antrenör Savaş İzmiri ve Türkiye Rafting Federasyonu Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Salih Navdar’dan oluşan heyet Ordu şehir merkezinin doğusundan Karadeniz'e dökülen Melet Irmağında su debisi, nehir yatağı, parkur keşfi ve yapılacak olası bir etkinlik için uygun şartlar değerlendirildi.

Öte yandan heyetin; 160 km uzunluğu ile Ordu'nun en büyük ve en uzun nehri Melet’te yapılan incelemelerin ardından  sırasıyla  Dolaman, Civil Deresi, Turnasuyu çayı ve Apdal Deresinde de  keşifler yapacağı kaydedildi.

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, RAFTİNG, ADINA, İLK, ADIM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız