HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Ekim 2020 Pazar Saat: 11:27

SAĞLIK ÇALIŞANLARI KAMPTA BULUŞUYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Covid-19 salgını süresince fedakarca çalışan ve çalışmaya devam eden sağlık çalışanları için düzenlediği kampın ikincisini 24-25 Ekim tarihlerinde organize edecek. Sağlık çalışanlara yönelik düzenl
SAĞLIK ÇALIŞANLARI KAMPTA BULUŞUYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Covid-19 salgını süresince fedakarca çalışan ve çalışmaya devam eden sağlık çalışanları için düzenlediği kampın ikincisini 24-25 Ekim tarihlerinde organize edecek.

Sağlık çalışanlara yönelik düzenlenecek kamp ile sağlık çalışanları ve ailelerinin, keyifli vakit geçirmeleri, düzenlenecek etkinliklerle kamplarda güzel vakit geçirerek motivasyonlarının yüksek tutulması hedefleniyor.

Kamplarda sağlık çalışanları ve aileleri, bisiklet, tırmanış, okçuluk, golf, dart, el sanatları, bocce gibi bir çok etkinliğe katılarak, keyifli vakit geçirme imkanı bulabilecekler.

Covid-19 önlemleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan kamplarda ilk etapta 300 kişi misafir edilecek. Kampların, “Sağlık Çalışanı Anne-Kız”, “Sağlık Çalışanı Baba-Oğul” ve “Sağlık Çalışanlarının Çocukları” olarak üç farklı konseptte yapılıyor.

Kampın ikinci bölümü bugün ve yarın  Aydın Efeler, Osmaniye Aslantaş, Mersin Maliye, Bursa Karacaali, Kırşehir Ahi Evran, Manisa Şehzadeler ve İstanbul Marmaracık Gençlik Kamplarında düzenlenecek.

Bilindiği gibi kampın ilk bölümü 17-18 Ekim tarihleri arasında Antalya Alaaddin Keykubat Gençlik Kampı’nda gerçekleştirildı.

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 ‘’Amacımız, sağlık çalışanlarımızın ve ailelerinin, kamplarımızda düzenlenecek çeşitli etkinliklerle güzel vakit geçirmelerini sağlamak. Biraz olsun morallerini yükselterek eşleri, çocukları, aileleri ile güzel ve keyifli bir zaman geçirmelerini sağlamak.”

Anahtar Kelimeler : SAĞLIK, ÇALIŞANLARI, KAMPTA, BULUŞUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız