HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Ocak 2021 Perşembe Saat: 10:26

KIRIKKALE BA, BOŞ GÖNDERDİ:2-1

Misli. Com.3.Lig .4 grup da mücadele eden 52 Orduspor deplasmanda oynadığı maçta Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a 2-1 yenilerek, 2.Lig yolun da büyük yara aldı. Başpınar 17 Ağustos  Stadı’nda oynanan ve Mardin Bölgesi Klasman Hakemi Mu
KIRIKKALE BA, BOŞ GÖNDERDİ:2-1

Misli. Com.3.Lig .4 grup da mücadele eden 52 Orduspor deplasmanda oynadığı maçta Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a 2-1 yenilerek, 2.Lig yolun da büyük yara aldı.

Başpınar 17 Ağustos  Stadı’nda oynanan ve Mardin Bölgesi Klasman Hakemi Murat Ercan’ın yönettiği karşılaşmaya 52 Orduspor, Cantuğ Temel, Sebahattin Usta, Halil İbrahim Pekşen, Yavuz Alemdar, M.Emin Balcılar, Eyüp Poyraz, Gökhan Erdöl, Emrullah Sarıhasanoğlu, Eşref Korkmazoğlu, Yusuf Avcılar ve Oğuzhan Birben onbiriyle başladı.

                Oyuna daha sonra 67.dakikada Oğuzhan Birben’in yerine G.Berkay Yıldız, 82.dakikada Eşref Korkmazoğlu’nun yerine Şükrü Kaan Kılıçaslan dahil oldular.

Karşılaşma süresince 52 Orduspor’dan Sebahattin Usta, Halil İbrahim Pekşen, M.Emin Balcılar, Yusuf Avcılar ve  Yusuf Avcılar sarı kart gören futbolcular oldular.

Karşılaşmanın gollerini 52 Orduspor adına 58.dakikada Sebahattin Usta, ev sahibi Kırıkkale Büyük Anadoluspor adına da76 ve 80.  Dakikalar da Aykut Çift kaydetti.

Öte yandan 18.haftayı yenilgiyle geçen 52 Orduspor, 19.hafta da sahasında Muğlaspor’la karşılaşacak. Müsabaka 3 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 13:00’de oynanacak.

                Ayni hatada oynanacak diğer maçların programı ise şöyle:

                03.02.2021 Çarşamba:

                Bursa Yıldırımspor-Silivrispor, 68 Aksaray Belediyespor-Bergama Belediyespor, Düzcespor-Kozanspor, Sultanbeyli Belediyespor-Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 1954 Kelkit Belediyespor-Modafen ve Karbel Karaköprü Belediyespor-Siirt İl Özel İdarespor.

                4.grup da 19.haftayı Bayrampaşaspor bay geçecek.

                Diğer taraftan Misli.Com.3.Lig 1. Grup da mücadele eden Fatsa Belediyespor, 17.hafta da sahasında Kızılcabölükspor’la karşı karşıya gelecek. Maç 4 Şubat 2021 Perşembe günü saat 13:00’de Fatsa İlçe Stadı’nda oynanacak.

 

 

Anahtar Kelimeler : KIRIKKALE, BA, BOŞ, GÖNDERDİ:2-1

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız