HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Kasım 2016 Cumartesi Saat: 08:22

KÖKSAL: “DÜŞTÜĞÜMÜZ GİBİ ÇIKARIZ”

Orduspor 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, Orduspor eski yöneticisi Bahtiyar Köksal’a üzerinde isminin yazılı olduğu Orduspor formasını takdim etti. 17 yıldır kapısına kilit vurmadığı Orduspor 52 Genç Taraftarlar Der
KÖKSAL: “DÜŞTÜĞÜMÜZ GİBİ ÇIKARIZ”

Orduspor 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, Orduspor eski yöneticisi Bahtiyar Köksal’a üzerinde isminin yazılı olduğu Orduspor formasını takdim etti.

17 yıldır kapısına kilit vurmadığı Orduspor 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanlığını yürüten ve Ordu’da “Amigo Murat” olarak da bilinen Murat Aydın, maddi ve manevi destekleri nedeniyle Orduspor eski yöneticisi İşadamı Bahtiyar Köksal’a teşekkür etti.

İlk defa 3 lige düşmüyoruz Orduspor taraftarına çağrıda bulunarak hiçbir zaman Süper Lig umutlarını yitirmemelerini isteyen Orduspor eski yöneticisi İşadamı Bahtiyar Köksal, Orduspor’un tarihinde ilk kez 3. Lige düşmediğini belirterek Orduspor’un mutlaka yeni zaferler ve yeni başarılara imza atacağını söyledi.

Köksal, “Şuanda içinde bulunduğu durum ne olursa olsun Orduspor, çamura da konsa bir altındır. Bu zor günleri atlatacağımıza inanıyorum. Orduspor 1967’den beri bir yaşam savaşı veriyor. Aynı zamanda Orduspor’a destek olarak kurulan ilk resmi dernek olan Orduspor 52 Genç Taraftarlar Derneği’ni de kurmak değil yaşatmak önemlidir. Murat Aydın’da 17 yıldan beri bu görevini layıkıyla yerine getirmektedir.

Eminim ki bu kulüp amatör lige de dahi düşmüş olsa bu durum ne benim içimdeki sevgiyi ne de 52 Genç Taraftarlar içindeki sevgiyi söküp atamaz. Elbette bu zor günleri de atlatacağız. Bu anlamda hepimize düşen büyük görevler vardır. Biz 3.ligleri ilk defa görmedik. Süper lige de ilk defa çıkmadık. Orduspor 3 defa süper lige çıkmış, 2 defa 3 lige düşmüş bir takım. Düştüğümüz gibi çıkarız.

Ben Orduspor’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Murat Aydın’a teşekkür ediyorum. Ve bu formayı da çok güzel bir hatıra olarak saklayacağımı ifade etmek istiyorum” dedi. (ORDU YENİ HABER)


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız