HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Aralık 2016 Perşembe Saat: 08:54

ORDU SAHASINDA ‘1’FAZLA

Spor Toto  3.lig 3.grupta mücadele eden  ve küme düşme potasının dışına çıkmanın hesaplarını yapan Orduspor,  deplasmanda oynadığı maçlardan bir puan fazlasını sahasında aldı.
ORDU SAHASINDA  ‘1’FAZLA

Spor Toto  3.lig 3.grupta mücadele eden  ve küme düşme potasının dışına çıkmanın hesaplarını yapan Orduspor,  deplasmanda oynadığı maçlardan bir puan fazlasını sahasında aldı.

         Orduspor  sahasında oynadığı 7 maçta  2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2’de yenilgi aldı. Rakip filelere 11 gol gönderirken filesinde de 11 gol gördü ve 9 puan topladı. Deplasmanda  oynadığı 7 maçta ise 3 galibiyet, 3 beraberlik  aldı ve 3 kez de yenilgiyle tanıştı. Rakip filelere 9 gol gönderirken filesinde de 11 gol gördü ve 10 puan toplama başarısını gösterdi.

Sezona eksi 9 puan cezasıyla başlayan Orduspor’un topladığı 19 puanın 9’u ise puan cezasına gitti. Topladığı 10 puan da küme düşme potası dışına çıkmasına yetmedi.

Orduspor geride kalan 14 hafta da deplasmanda oynadığı maçlar da en farklı yenilgiyi 4-0’la Afjet Afyonspor’dan  sahasında oynadığı maçlarda da en farklı yenilgiyi  4-1 ile Düzyurtspor’dan aldı.Orduspor, en farklı galibiyetini de deplasmanda Orphan Gazispor’u 4-2 yenerek aldı.

Bu arada Orduspor üst üste iki maçını sahasında oynayacak.İlk maçını hafta sonu Elaziz Belediyespor’la ikinci maçını da Diyarbekirspor’la oynayacak.Orduspor’un küme düşme potasının dışına çıkıp çıkmayacağını sahasında oynayacağı iki maç belgeleyecek.

         Öte yandan Toto 3.lig 3. Grupta 15. hafta karşılaşmaları öncesinde puan cetvelinin ilk beş sırası ile son beş sırası şöyle:

         İlk beş: Afjet Afyonspor 31, Sakaryaspor 27, Tarsu İdmanyurdu 26, Diyarbekirspor 25 ve Düzyurtspor 25.

         Son beş: Denizli BBŞK 12, Bergama Belediyespor 12,Orduspor 10, Ankara Adliyespor 10 ve Maltepespor 9.

         3.grupta 15.hafta da  oynanacak diğer maçların programı da şöyle:

         Maltepespor-Sultanbeyli Belediyespor, Düzyurtspor-Bergama Belediyespor, Bayrampaşaspor-Darıca Gençlerbirliği, Ankara Adliyespor-Afjet Afyonspor, 12 Bingölspor-Sakaryaspor, Tarsus İdmanyurdu-Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Diyarbekirspor-Orhangazispor (Ordu Yeni Haber)

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ORDU, SAHASINDA, ‘1’FAZLA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız