HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Eylül 2021 Cuma Saat: 09:04

ÜNYE 57’DE ŞAMPİYONLUK SESLERİ

Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Durak, “Ünye 1957 Spor’u doğru seçimlerle ve büyük bir tutkuyla hak ettiği noktaya gelebilmesi için sonuna kadar mücadele ediyoruz.” dedi. Tek ve en büyük hedeflerinin yeni sezonda Ünye 1957 Sp
ÜNYE 57’DE ŞAMPİYONLUK SESLERİ

Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Durak, “Ünye 1957 Spor’u doğru seçimlerle ve büyük bir tutkuyla hak ettiği noktaya gelebilmesi için sonuna kadar mücadele ediyoruz.” dedi.

Tek ve en büyük hedeflerinin yeni sezonda Ünye 1957 Spor’u şampiyon yapmak ve bir üst lige taşımak olduğunu vurgulayan Durak, “Bunun için birbirinden yetenekli, karakterli ve başarıya aç oyuncularla takviyeler yaptık” ifadelerini kullandı.

Pandemi sürecinin spor kulüplerini çok derinden etkilediğini ifade eden Ünye 1957 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Durak, açıklamasını şöyle noktaladı:

“Pandemiyle mücadele ediyoruz. Pandemi birçok alanda olduğu gibi futbolu özellikle de amatör futbolu, spor kulüplerini çok derinden etkiledi. Yaklaşık 1,5 yıl spor müsabakaları oynanamadı. Ligler iptal edildi. Ama biz şahsım ve yönetim kurulundaki tüm arkadaşlar olarak Ünye Sporumuza hizmet etmekten hiç geri durmadık. Sorumluluk almaktan bir an bile imtina etmedik.”

Bu arada yeni sezonda Teknik Direktör Çağlar Çakır ile yola devam kararı alan  Ünye 1957 Spor, sezon öncesi 11 oyuncuyla sözleşme imzaladı ve dış transferden de 15 kişiyi renklerine bağladı.

Ünye 57 Spor’un yeniden devam kararı aldığı futbolcuların isimleri şöyle:

Doğan Özcan, Muhammet Talha Çat, Hakan Çorlak, Mehmet İncebacak, Rıdvan Coşkun, İbrahim Utku İnce, Samet Hasan Yıldıran, Serkan Mutlu, Yekta Sönmez,  Bedirhan Kurt ve Sefa Demir.

Ünye 57 Spor’un dış transferden renklerine bağladığı futbolcuların da isimleri şöyle:

Burhan Düzenli, Atamert Yavuz, İlyas Sunay, Samet Efe Balçık, Vijdan Aladağ, Volkan Uluğ, Engin Can Koşar, Ramazan Akarsu, Mustafa Hakkı Peker, Mustafa Kemal Küçük, Deniz Boztepe, İbrahim Kongur, Orçun Selduman, Hakan Yağmurkaya ve Bilal Özhan.

Öte yandan Bölgesel Amatör Lig'de 2021 - 2022 sezonunda BAL Ligi’nde  263 takım mücadele edecek. Sınav verecek takımların 249’u geçen sezon BAL'da oynama hakkı olan takımlardan oluşurken, 14'ü geçen sezon TFF 3. Lig'den düşen takımlardan oluşuyor.

BAL takımlarının 2021 - 2022 sezonunda müsabakalarını oynayacakları sahaların denetimi yapıldıktan sonra statünün yayınlanması, gruplandırma ve fikstür çekiminin yapılmasının ardından TFF Sağlık ve Bilim Kurullarının onayı doğrultusunda 30-31 Ekim 2021 tarihlerinde müsabakalar başlayacak.

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonda Ordu’dan Ünye 1957 Spor, Altınordu Belediyespor ve Ulubey Belediyespor sınav verecek.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, 57’DE, ŞAMPİYONLUK, SESLERİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız