HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Kasım 2021 Perşembe Saat: 09:05

YEREL LİG’LERE DUYURU!

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yeril Liglere duyuru yaptı. Ordu ASKF Resmi İnternet Sitesi’nde yapılan duyuruda şunlar vurgulandı: “Bilindiği üzere 14 yaş altı çocuklarımızın aşı programına alınmadıkları için U14 kategor
YEREL LİG’LERE DUYURU!

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yeril Liglere duyuru yaptı. Ordu ASKF Resmi İnternet Sitesi’nde yapılan duyuruda şunlar vurgulandı:

“Bilindiği üzere 14 yaş altı çocuklarımızın aşı programına alınmadıkları için U14 kategorisi yerel liglerinin başlatılması ertelenmişti. Geçen süre içinde 14 yaş ve altının aşılanma programı başlatılmış olup halen devam etmektedir.

U14 yerel ligleri amatör büyükler U18 ve U16 liglerinde uygulaması halen yapılan ‘’Yerel Amatör Lig müsabakalarında Covid-19 Salgını Nedeniyle Uygulanacak Tedbirlere ilişkin Esaslar‘’ doğrultusunda olacaktır.

Amatör Futbol Liglerinde Uygulanacak Esaslar Kitapçığında U14 yerel ligleri sonuçlarının Federasyona en son bildirim tarihi 14 Mart 2022 olarak duyurulmuştu. Erteleme sonrası U14 yerel liglerinin en son bildirim tarihi 06 Haziran 2022 olarak kararlaştırılmıştır.

Covid-19 salgınının seyri ve yetkili kuruluşların onay vermesi halinde U14 yaş kategorisi Türkiye Şampiyonasının yapılıp yapılmayacağına karar verilecektir.

Kulüplerimizin dikkatine sunulur.”

Anahtar Kelimeler : YEREL, LİG’LERE, DUYURU!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız