HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
19 Ocak 2022 Çarşamba Saat: 10:06

2021 YILINDA BAŞARANLAR

Engelsizler Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu 2021   Yılında Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig ile 1.Ligi’nde öne çıkan takım başarılarını yayınladı.                 Resmi internet sitesi’nde yayınlanan S
2021 YILINDA BAŞARANLAR

Engelsizler Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu 2021   Yılında Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig ile 1.Ligi’nde öne çıkan takım başarılarını yayınladı.

                Resmi internet sitesi’nde yayınlanan Süper Lig ve 1.Lig’in öne çıkan başarıları şöyle:

                SÜPER LİG

15 takımın mücadele ettiği Süper Ligde normal sezonda oynanan 14 maçtan 13 galibiyet elde ederek lider olarak Play-off'a çıkan  İzmir Büyükşehir Belediyesi; çeyrek final serisinde Balıkesir BŞB takımını 2-0,yarı final serisinde G.Saray'ı 2-0 eleyerek finale yükselen İzmir ekibi finalde de Beşiktaş takımını karşısında oynadığı 2 maçı da kazanarak 2-0 ile Süper Lig şampiyonu oldu.

Normal sezonda oynadığı 14 maçtan 12 galibiyet çıkararak 2.sırada Play-Off'a yükselen Beşiktaş; Çeyrek final serisinde Yalova OSK takımını 2-0,yarı final serisinde 1907 Fenerbahçe takımını da 2-0 ile geçerek final oynamaya hak kazanmıştı. Finalde İZMİR BŞB takımına 2-0 ile mağlup olan siyah beyazlılar ligi 2.sırada bitirdi.

Normal sezonda 14 maçtan 12 galibiyet çıkararak üçlü averajla ligi 3.sırada bitiren 1907 Fenerbahçe ,çeyrek final serisinde Bağcılar Belediyesi'ni eleyerek yarı final oynama hakkı kazandı. Yarı finalde Beşiktaş takımına 2-0 ile elenen sarı lacivertliler,3'üncülük maçında G.Saray'ı 59-56 mağlup ederek ligi 3.sırada bitirdi.

1.LİG

Covid-19 nedeniyle tek devreli lig usulüne göre oynanan 1.Ligde oynadığı 11 maçtan 10 galibiyet elde eden Fuzulev 1453 ESK, Şampiyon olarak Süper Lige yükseldi.

Ligde oynadığı 11 maçtan 10 galibiyet çıkaran Bursa BESK, ikili averajla ligi 2.sırada bitirerek Süper Lige çıkma hakkı kazandı.

1.Ligde oynadığı 11 maçtan 9 galibiyet çıkaran Antalya BŞB ASAT takımı ,68 AKSARAY Belediyesi takımıyla aynı puanda lige bitirerek 3.olarak Ligi bitirdi. Sezon başında alınan kararla 1.Lig 3.olan ekibin de Süper lige yükseltilmesi sonucu Antalya temsilcisi de Süper Ligde mücadele etme hakkı kazandı.

 

 

Anahtar Kelimeler : 2021, YILINDA, BAŞARANLAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız