HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Aralık 2016 Pazartesi Saat: 08:53

ÜMİTLER JUDO ŞAMPİYONASI ORDU’DA

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç” Büyük Erkekler Türkiye Güreş şampiyonasının ardından Ümitler Türkiye Judo şampiyonasının da Ordu’da organize edileceğini söyledi.
ÜMİTLER JUDO ŞAMPİYONASI ORDU’DA

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç” Büyük Erkekler Türkiye Güreş şampiyonasının ardından Ümitler Türkiye Judo şampiyonasının da Ordu’da organize edileceğini söyledi.

 

         2016 Yılının sonuna yaklaşırken 2017 yılında ilimizde yapılacak spor organizasyonlarının yavaş yavaş şekillenmeye başladığını söyleyen Genç, konuya yönelik yaptığı teşekkürü bol  açıklamada şunları kaydetti:

“İlk olarak Büyük Erkekler Türkiye Güreş şampiyonasının tarihi belli oldu ve ardından Ümitler Türkiye Judo şampiyonasının da 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında Ordu’da yapılacağı kesinleşti.  Özellikle Ordulu hemşehrimiz olan Judo Federasyonu Başkanımız Sayın Sezer Huysuz’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine Ordu’muz adına teşekkür ederiz. İlimiz için bu spor organizasyonları çok önemli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak spor yatırımları ve spor organizasyonlarıyla da Ordu’ya katma değer katılsın diye uğraşıyoruz.

Tabi ki bu çalışmalarımıza 2015 ve 2016 yılında başta Başbakan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un, Ordu Valimiz Sayın İrfan Balkanlıoğlu’nun, Ordu Milletvekillerimizin, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ve İlçe Belediye Başkanlarımızın destekleriyle başlamış birçok Ulusal ve Uluslararası yarışmalara da ev sahipliği yapmıştık. İlimizde yapmış olduğumuz organizasyonların kaliteli ve üst düzey seviyede yapılmasından dolayı birçok federasyon ilimize faaliyetler vermeye başladı.

Bu da Ordu’muz adına sevindirici bir şey, önümüzdeki süreçte de yine birçok şampiyona İlimize gelecektir. 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında Durugöl spor salonunda yapılacak Judo şampiyonası dört gün sürecek ve bin 200 civarında sporcu, antrenör ve idareciyi İlimizde ağırlayacağız. Ben şimdiden şampiyonamızın Ordu’muza, Ülkemiz ve Judo camiasına hayırlı olmasını diliyorum.” (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : ÜMİTLER, JUDO, ŞAMPİYONASI, ORDU’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız