HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Şubat 2022 Salı Saat: 11:17

AKKUŞ, ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ

TVF Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı devre arası transfer döneminde 4 oyuncuyu renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirdi. Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig B Grubu’nda mücadele eden Akkuş
AKKUŞ, ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ

TVF Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı devre arası transfer döneminde 4 oyuncuyu renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirdi.

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig B Grubu’nda mücadele eden Akkuş Belediyespor, devre arası transfer döneminde 4 oyuncuyu renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirdi. Bu yıl Efeler Ligi hedefi için çok daha güçlü bir kadroyla ligin ikinci yarısına başlayan Akkuş Belediyespor transfer çalışmaları kapsamında Brezilyalı smaçör Renan Freire Purificação, orta oyuncu Batuhan Karaca, pasör Selim Demir ve smaçör Hasan Hüseyin Mermer’i kadrosuna kattı.

“Yarım Kalan Hikâyeyi Tamlayacağız” 

Yeni transferlerin imza töreninde konuşan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, geçtiğimiz sezon Efeler Ligi hedefini son maçta kaybettiklerini, bu sezon daha iddialı olduklarının altını çizerek, şunları kaydetti:

“Erkekler Voleybol 1. Lig’inde geçtiğimiz sezon ilimizi başarıyla temsil eden Akkuş Belediyespor’umuz bu sezon sonunda inanıyorum ki ilimizi ve ilçemizi Efeler Ligi’nde temsil edecek. Bu doğrultuda kadromuzu güçlendirmek için 4 oyuncuyla anlaşarak devre arası dönemini takımımız için verimli bir şekilde geçirdik. İnşallah geçtiğimiz sezon yarım kalan hikâyeyi birlik ve beraberlik içerisinde güçlü bir istikrar yakalayarak tamamlayacağız.”

 

Anahtar Kelimeler : AKKUŞ, ŞİMDİ, DAHA, GÜÇLÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız