HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Aralık 2016 Cuma Saat: 09:25

ÜNYE’DE GÖREV DAĞILIMI

Ünye Futbol Kulübünde 4 Aralıkta yapılan olağan genel kurulda görev alan yeni yönetim kurulu yaptığı ilk toplantı ile görev dağılımını gerçekleştirdi.
ÜNYE’DE GÖREV DAĞILIMI

Ünye Futbol Kulübü'nde 4 Aralık'ta yapılan olağan genel kurulda görev alan yeni yönetim kurulu yaptığı ilk toplantı ile görev dağılımını gerçekleştirdi.

İki yıl önce kurulan ve alt yaş kategorilerinde müsabakalara katılarak oyuncu yetiştirme hedefinde olan mavi-siyahlı kulübün Metin Tamtürk başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda görev dağılımı şu şekilde oluştu.

“Cafer Tokaç (Dış İlişkiler Sorumlusu Başkan Yardımcısı), Kaya Ergün (Tesisler ve Organizasyon Sorumlusu Başkan Yardımcısı), Murat Mehmet Uygun (Sponsorluklar ve Tanıtım Sorumlusu Başkan Yardımcısı), Şinasi Gür (Genel Sekreter), İsa Şen (Genel Sekreter Yardımcısı), Mehmet Topaloğlu  (Basın Sözcüsü ve Hukuk İşleri Sorumlusu), Yüksel Kolcu (Genel Sayman), Tuncay Koç (Sayman Yardımcısı), Yücel Arı (Sayman Yardımcısı), Okan Günaydın (Ar-ge Sorumlusu), Ethem Tamtürk (Ar-ge Sorumlusu), Murat Parlak (Denetim Kurulu Üyesi), Tuncay Sağlam (Denetim Kurulu Üyesi), Osman Yegin (Denetim Kurulu Üyesi)”

Toplantı sonrası açıklama yapan Metin Tamtürk şunları söyledi:

        "Yaklaşık üç aydır sürdürdüğümüz yeni yönetim kurulu oluşturma çalışmalarımız sonrası ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Her biri çok değerli ve saygın insanlardan oluşan bu ekibin bize güvenerek yanımızda yer almasından dolayı gururluyum. Bu ekiple yol alacağım için de çok mutlu ve umutluyum. Ünye Futbol Kulübü'nün sahipsiz olmadığını ve yoluna emin adımlarla ilerleyeceğini söylemek isterim. Bundan sonra tüm enerjimizle kulübümüz için yönetim kurulumuz, sporcularımız antrenörlerimiz, velilerimiz, bizi destekleyen sponsorlarımız ile birlikte Ünye Futbol Kulübü'nün adını yükseklere taşımak ve iyi birey, iyi vatandaş, iyi sporcular yetiştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Yönetim Kurulu'ndaki tüm arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum.” (Ünye Kent)

 

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE’DE, GÖREV, DAĞILIMI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız