HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Aralık 2016 Pazartesi Saat: 09:35

ORDU İÇTE VE DIŞTA AYNİ

Spor Toto 3.lig 3. Grupta mücadele eden Orduspor içte ve dışta10’ar puan topladı. Bu puanların 9’u ise cezaya kurban gitti.          Orduspor sezonun ilk yarısında sahasında 9 maç oynadı. Bu maçlardan 3’ünü kazandı, 1’inde
ORDU İÇTE VE DIŞTA AYNİ

Spor Toto 3.lig 3. Grupta mücadele eden Orduspor içte ve dışta10’ar puan topladı. Bu puanların 9’u ise cezaya kurban gitti.

         Orduspor sezonun ilk yarısında sahasında 9 maç oynadı. Bu maçlardan 3’ünü kazandı, 1’inde berabere kaldı ve 4’ünde de yenilgiyle tanıştı.Rakip filelere 13 gol gönderirken filesinde de 14 gol gördü ve 10 puan topladı.

         İlk yarıda 8 maçını deplasmanda oynayan Orduspor, 3 kez galibiyet sevinci yaşadı. 1’kez berabere kalırken 4 kezde yenildi. Rakip filelere 10 gol gönderdi ve filesinde de 14 gol gördü.Topladığı puan sayısı da 10 olarak gerçekleşti.

         Bu arada Orduspor’da transfer yasağı devam ettiği için, 2.yarı maçlarında  da büyük bir olasılıkla ayni kadrosuyla mücadele edecek.

         Öte yandan ateş hattında bir türlü kurtulamayan Orduspor’un mücadele ettiği 3.Lig 3. Grupta 2.yarı maçları 15 Ocak 2017 tarihinde başlayacak. Sezon maçları da 30 Nisan’da oynanacak maçlarla sona erecek.

         Diğer taraftan 2.yarının ilk haftasında oynanacak maçların programı da şöyle:

         Bayrampaşaspor-Orduspor, Muğlaspor-Denizli Büyükşehir Belediyespor, Bergama Belediyespor-Payasspor,Tarsus İdmanyurdu-Diyarbekirspor, Düzyurtspor-Sultanbeyli Belediyespor, Ankara Adliyespor-Sakaryaspor, Afjet Afyonspor/Elaziz Belediyespor, Maltepespor-Darıca Gençlerbirilği ve 12 Bingölspor-Orhan Gazispor.

(Ordu Yeni Haber)

        

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ORDU, İÇTE, VE, DIŞTA, AYNİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız