HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Aralık 2016 Perşembe Saat: 13:42

ADINI MİLLİ TAKIMA YAZDIRDI

15 Temmuz Şehitleri anısına Kayseri’de düzenlenen Uluslararası Wushu şampiyonasında Ordu ilini temsil ederek 3. olan Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü sporcusu Ayfer Arslan adını milli takıma yazdırdı.
ADINI MİLLİ TAKIMA YAZDIRDI

15 Temmuz Şehitleri anısına Kayseri’de düzenlenen Uluslararası Wushu şampiyonasında Ordu ilini temsil ederek 3. olan Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü sporcusu Ayfer Arslan adını milli takıma yazdırdı.

Sporcu Ayfer Arslan, Antrenörleri Cavit Arslan ve Mehmet Celal Karagöz eşliğinde Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Aydın Kuyumcu’yu makamında ziyarete ederek mutluluğunu paylaştı.

Kuyumcu, uluslararası müsabakada 3. olarak adını milli takıma yazdıran Ayfer Arslan’dan Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları beklediklerini vurgulayarak şunları söyledi:

“Kayseri’de 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen Uluslararası Wushu müsabakalarına Reis Arslanlar Spor Kulübü sporcumuz Ayfer Arslan Ordu İl Müdürlüğümüz adına katıldığı büyük bayanlar kategorisinde 60 kiloda uluslararası bir başarı kazanarak 3. oldu. Antrenörleriyle başarılarını paylaşıyor ve kendilerini kutluyorum. Bu vesileyle Ayfer kızımızı bu başarısından dolayı tebrik eder, bundan sonra ki katılacağı müsabakalarda daha üst düzey bölge, Avrupa, Dünya birinciliği bekliyor, Türk bayrağını göndere çektirmeleri inancıyla spor ve eğitim hayatında başarılar diliyorum.”

Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Arslan ise, “26 yıllık spor hayatımızda kulübümüzde 12 branşta müsabakalara katılıyoruz. Wushu sporunda 2008, 2009 ve 2010 yıllarında Türkiye şampiyonalarına katılıp birçok dereceler elde ettik. Yani biz wushu sporuna yabancı değiliz. Biz sporun her yerinde varız. Kulübümüz bütün spor dallarında faal durumdadır. Biz ilimizi 26 yıldır bütün branşlarda en iyi şekilde temsil etmeyi hedef bildik. Bizlerin buralara kadar gelmelerine vesile olup bize destek veren, tesislerini kullandırma izni veren, antrenman sahalarını kullandıran Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ve İlçe Müdürlüklerimize teşekkür ediyoruz. Belediyelerimizden spor ile ilgili yardımlar görüyoruz. Arkamızda devlet büyüklerimiz olduğu sürece güzel başarılar alacağımıza inanıyoruz” dedi. (Ünye kent)

 

Anahtar Kelimeler : ADINI, MİLLİ, TAKIMA, YAZDIRDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız